آب متر دستگاهی است دیجیتالی که به شیر آب وصل میشود و گزارش دقیقی از مصرف به شما می دهد. چیزی که این دستگاه را از دستگاه های مشابهش متمایز میکند تبدیل لیتر مصرفی به هزینه ی واقعی است و رقمی که نمایش داده می شود همان صورت حساب شماست. از آنجایی که بسیاری از ما فکر خالی شدن منابع آب نیستیم لااقل سعی میکنیم جیبمان زیاد خالی نشود و صرفه جویی اجباری می شود. این دستگاه توسط یونگ سوک کیم(Young-Suk Kim) طراحی شده است.
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 1:11 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
پنکه بدون پره!!اختراعی جدید و جالب و تغییر در تکنولوژی آن!
این پنکه جدید به نام Dyson Fann بدون داشتن پره و با استفاده از تکنولوژی جدید هوا را به درون میکشد. سپس به جلو می وزد.
تاریخ : پنج شنبه 92/5/10 | 5:57 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
طرز کار این کلید برق بدین صورت است که با دوربین فیلمبرداری مخفیانهای که بر روی آن تعبیه شده و با استفاده از سنسور حرکتی تعبیه شده بر روی آن تصاویر ویدیوئی را با کیفیت 320×240 پیکسل و با سرعت 30 فریم در ثانیه به همراه صدا ضبط کرده و عکسهایی با کیفیت 1280×960 پیکسل برای شما از صحنه به جا میگذارد و این اطلاعات بر روی کارت حافظه میکرواسدی 2 گیگابایتی ضبط میشود.
این پایان کار نیست و شما قادر به کنترل از راه دور این کلید برق هستید!
اگر شما سیم کارتی را در این کلید قرار دهید آن وقت این کلید قادر خواهد بود در مواقع ضروری و یا دلخواه شما این تصاویر را برایتان ارسال کند تا به اندازه کافی وقت برای خبر کردن پلیس داشته باشید و به طور زنده شاهد پخش زنده تصاویر زمان دستگیری دزد باشید!
تاریخ : چهارشنبه 92/5/9 | 1:8 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
باتریهای جریانی که چندسالی است در دست توسعه قرار دارند، انرژی الکتریکی را در مقیاس وسیع ذخیره می کنند و در صورت لزوم به سرعت وارد مدار می شوند. کارایی و ایمنی این باتریها بالاتر از باتری های یون لیتیوم اس. در دوران دانشگاه و در یکی از جلسات اول درس انرژیهای نو، وقتی استاد در مورد روشهای تولید برق صحبت میکرد، به دلیل گرانی بیش از حد، قابلیت بسیار محدود ذخیره انرژی و حجم بسیار زیاد، باتری را ابزار مناسبی نه برای امروز و نه برای اینده شبکه قدرت نمیدانست. حال و با توجه به اینکه آینده ذخایر انرژی بر روی یک مزرعه پیاز در کالیفرنیای جنوبی ریشه دوانده است، او باید لااقل در این درس تجدید نظر کند.
|
مزرعه پیاز گیلز در اکسنارد کالیفرنیا، به دنبال یافتن راهی برای کاهش هزینههای برق، یک باتری جریانی را نصب کرده است. هنگامی قیمت برق شبکه به بیشترین مقدار خود میرسد، مزرعه میتواند از ذخایر انرژی خود که به کمک پردازش ضایعات کشاورزی تولید شده است، استفاده کند.
باتری میتواند 600 کیلو وات برق را به مدت 6 ساعت برای راهاندازی ماشین آلات کشاورزی تامین کند تا به کاهش بخشی از هزینههای جاری مزرعه کمک کند.
باتریهای جریانی حول دو الکترولیت آبی متمرکز میشوند، که در زمانی که از باتری استفاده نمیشود، در مخازن مجزا قرار میگیرند.
برای کشیدن جریان برق از این باتری، مایع الکترولیت به داخل فضایی پمپاژ میشوند که بوسیله یک غشا از فضای بیرون جدا شده است، و به این ترتیب یک واکنش شیمیایی تولید کننده الکترون در کل غشا آغاز میشود. برای ذخیره کردن انرژی، یک مولد خارجی جریان در طول غشا به کار گرفته میشود تا این فرایند را در جهت معکوس انجام دهد. در اینفوگرافیک زیر میتوانید جزئیات این فرآیند را بهتر درک کنید.
اندازه باتریها (که میتواند به بزرگی کانتینرهای حمل و نقل باشد)، و توانایی آنها برای ذخیره کردن مقادیر زیاد انرژی، آنها را به ابزار خوبی برای یکنواخت ساختن برق حاصل از انرژیهای تجدیدپذیر حاصل از باد و خورشید بدل میکند. اما آنها بسیار گران هستند و پمپها و لوله هایشان، کار نگهداری آنها سخت میکنند.
هم اکنون چندین شرکت با طرحهایی که به گفته آنها پاسخی برای این نگرانیها هستند، در حال ورود به بازار هستند و در حال باز کردن راهی هستند تا اینکه باتریهای پشتیبان انرژیهای تجدید پذیر، روزی بتوانند منظومهای از ریز شبکههای مستقلی را شکل دهند که بسیار انعطاف پذیرتر از زیرساختهای امروزی برق باشند.
شرکت پریموس پاور واقع در هایوارد کالیفرنیا باتریهای جریانی روی- برم را طراحی کرده که به جای غشا از الکترودهای فلزی متخلخل استفاده میکند که هنگامی که باتری خالی میشود که عنصر روی بر روی آن مینشیند.
به گفته برت آدام از شرکت اینروالت درسانیویل، شرکت وی توانسته است با استفاده بهبود سیستم پمپاژ الکترولیت و استفاده از آلیاژ کروم آهن به جای عنصر گرانتر وانادیوم که در طراحیهای قدیمیتر پیدا میشود (اینفوگرافیک فوق)، از هزینهها بکاهد.
تصور هم بر این است که باتریهای جریانی بسیار امن باشند، زیرا برخلاف برخی از طراحیهای لیتیومی، مستعد فرار حرارتی نیستند، امری که میتواند سبب آتش گرفتن باتری شود.
ولی به گفته یک تحلیلگر در شرکت تحقیقاتی تکنولوژی لوکس ریسرچ به نام استیو میناهان، این فناوری برای رسیدن به جای امروزین خود دردسرهای زیادی را پشت سر گذاشته است، که از آن جمله میتوان به عمر کوتاه غشا و نشتی الکترولیت اشاره کرد.
«این به بازار نشان میدهد که باتریهای جریان باید چند سال دیگر را هم در آزمایشگاهها سپری کنند تا آماده شکست باتریهای لیتیوم یونی و اسید سربی شوند».
با این وجود، انها راه خود را به بازار باز میکنند. در سال 2011/1390، پایگاه هوایی تفنگداران نیروی دریایی در میرامار کالیفرنیا، تجربه تلخی را از شکنندگی شبکه برق متمرکز امروزی به خاطر سپرد.
هنگامی که یک خاموشی عمومی برق، بخش عمدهای از سان دیگو را در تاریکی فرو برد، فعالیتها در پایگاه متوقف شد.
یک شبکه برق خورشیدی 230 کیلوواتی در پایگاه وجود دارد، ولی برای مقابله با قطعی برق طراحی نشده بود. در نتیجه انها مجبور شدند از ژنراتورهای سوخت فسیلی استفاده کنند که به چند ساعت زمان نیاز داشتند تا وارد مدار شوند.
یک ریزشبکه مانند ان که در مزرعه پیاز گیلز نصب شده است، هم اکنون در حال نصب در پایگاه است که از یک باتری 250 کیلوواتی برای ذخیره برق اضافی تولید شده توسط صفحات خورشیدی استفاده میکند.
باتریةای جریان میتوانند پشتیبان همسایهها هم باشند. اداره آبیار مودستو در مرکز کالیفرنیا در حال برنامه ریزی برای قرار دادن باتریهای جریانی در 45 ایستگاه در کل بخش است تا بتواند حتی در صورت قطع کل شبکه انتقال برق هم، مانع از خاموشی شود.
تام استپین، مدیر عامل پریموس پاور میگوید: «قابلیت اطمینان برق (که ریزشبکهها مثال خوبی برای آن هستند) یکی از بهترین ساختههای نسل ما خواهد بود».
تاریخ : چهارشنبه 92/5/9 | 1:2 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
پوست مصنوعی آینده با حس همزمان لامسه، رطوبت و دما
محققان مؤسسه فناوری تکنیون با استفاده از ذرات ریز طلا و نوعی رزین توانستهاند به کشف چگونگی ساخت نوع جدیدی از حسگر منعطف نائل شوند که در آینده میتوان آن را در پوست الکترونیکی ادغام کرد.
اگر دانشمندان چگونگی اتصال پوست مصنوعی را به اندام مصنوعی یاد بگیرند، افراد قطع عضو ممکن است بتوانند بار دیگر تغییرات محیط اطرافشان را احساس کنند.
راز این دستاورد در قابلیت این حسگر در شناسایی سه نوع داده بطور همزمان قرار دارد. در حالی که نمونههای کنونی پوست مصنوعی تنها قادر به درک لامسه هستند، اختراع این محققان میتواند بطور همزمان حس لامسه، رطوبت و دما را مانند یک پوست واقعی درک کند.
همچنین این سیستم از لحاظ لامسه حداقل 10 برابر حساستر از سیستمهای پوست الکترونیکی مبتنی بر لمس کنونی است.
دانشمندان همیشه به حسگرهای منعطف علاقه داشتهاند اما در سازگارسازی آنها برای کاربرد در جهان واقعی با مشکل روبرو بودهاند. یک حسگر منعطف برای کاربرد در جامعه باید با ولتاژ کم کار کرده، طیف وسیعی از فشارها را سنجیده و در یک زمان بیشتر از یک سنجش را انجام دهد.
علاوه بر آن این حسگرها همچنین باید سریع، آسان و ارزان ساخته شوند.حسگر این محققان از تمام این کیفیتها برخوردار است. راز آن استفاده از نانوذرات دولای دربستهای است که قطر آنها تنها پنج تا هشت نانومتر است.
این ذرات از طلا ساخته شده و اطراف آنها را مولکولهای رابط لیگاند احاطه کردهاند.محققان دریافتند هنگامیکه این نانوذرات در بالای یک زیرلایه قرار میگیرند که در این پژوهش ترفتالات پلیاتیلن انعطافپذیر بوده، ترکیب نهایی بر اساس چگونگی خم شدن زیرلایه بطور متفاوتی برق را هدایت میکرد. این خاصیت الکتریکی به این معنی است که حسگر میتواند طیف گستردهتری از فشار از دهها میلیگرم تا دهها گرم را شناسایی کند.
همچنین دانشمندان با تغییر ضخامت لایه و ماده سازنده آن میتوانند حساسیت حسگر را اصلاح کنند. از آنجایی که این حسگرها قابل سفارشیسازی بوده، میتوان از آنها در آینده برای اجرای کاربریهای دیگر مانند نظارت بر کشش در پلها و شناسایی ترک در موتورها استفاده کرد.
تاریخ : سه شنبه 92/5/8 | 2:29 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()