آبنمای موزیکال میدان امام علی (ع) اصفهان که توسط یکی از شرکتهایی دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان طراحی و اجرا شده است، همزمان با افتتاح این میدان توسط دکتر علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر محمود شیخ زینالدین، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در خصوص این آبنمای موزیکال گفت: این پروژه بر اساس قراردادی میان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شهرداری اصفهان به ارزش یک میلیارد و270 میلیون تومان اجرایی شده است.
وی افزود: 25 نفر با تکیه بر دو سال فعالیت پژوهشی و فناوری، موفق شدند در مدت یک ماه که در نوع خود یک رکورد محسوب میشود، این آبنمای موزیکال را در میدان امام علی(ع) اجرایی کنند.
وی ادامه داد: این آبنمای موزیکال از 330 لامپ LED 24 وات RGB تشکیل شده است که قابلیت ایجاد تمام طیفهای رنگی را دارد.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه در طراحی این آبنمای موزیکال از یک گروه موسیقی برای طراحی موسیقی هماهنگ با بافتی که آبنما در آن قراردارد، استفاده میشود، اضافه کرد: طراحی رنگ و موسیقی مفهومی آبنمای موزیکال، بر اساس مکانی که آبنما در آن قرار میگیرد، نقش مهمی دارد که این موضوع در طرحی مانند میدان امام علی(ع) و پروژههای مشابه شهری که تلفیقی از هنر، فرهنگ، تاریخ و فناوری بومی ایرانی است، اهمیت فوقالعادهای دارد.
وی با اشاره به اینکه 259 نازل لمینار (نازلی که قابلیت ساخت آب به شکل طیفهای شیشهای و تیغهای را دارد) برای نخستین بار در این آبنما استفاده شده است، یادآور شد: این آبنما در ابعاد 730 مترمربع در سه حوض وسط میدان امام علی (ع) طراحی و اجرا شده است.
شیخ زینالدین در خصوص شکل فعالیت این آبنما توضیح داد: یک سامانه فرمان تحت ویندوز برای این آبنمای موزیکال در نظر گرفته شده است که اپراتور میتواند پیش از اینکه طرحی برای اجرای موزیک و نورها اجرا کند، آن را به صورت انیمیشن مشاهده کند.
وی در پایان با اشاره به نیاز شهرداریها در ارائه خدمات نوین شهری به شهروندان، به نقش شرکتهای دانش بنیان در ارائه هرچه بهتر این خدمات اشاره کرد و گفت: شرکتهای دانش بنیان با رویکرد فناورانه، محصولات و خدمات نوینی در حوزه خدمات شهری تولید کرده و با حمایتهای مسؤولان شهری از این خلاقیتها و نوآوریهای فناورانه میتوانند نیازهای داخلی را تامین و حتی آن را به بازارهای جهانی ارائه کنند.
شیخ زینالدین با اشاره به تحریمها و شرایط ارزی در کشور تصریح کرد: برای رفع بسیاری از مشکلات و رشد تولید ملی با توجه به شرایط ارزی، اقتصادی و تحریمهای موجود لازم است که شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مختلف به سمت فناوریهای تحریم شکن و حل مشکلات صنعت و خدمات شهری حرکت کنند.
تاریخ : پنج شنبه 92/6/7 | 12:0 عصر | نویسنده : | نظرات ()