تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 11:18 صبح | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
مصطفی احمدی، مجری طرح محافظ دستگاههای الکترونیکی اظهار کرد: بر روی این پریز یک نمایشگر ال سی دی نصب شده که نوسانات برق را با روشن کردن یک لامپ مشخص و از انتقال برق به دستگاههای الکترونیکی در هنگام بروز مشکل نوسان برق جلوگیری میکند. وی با بیان این که این پریز میتواند از بروز برق گرفتگی جلوگیری کند افزود: پریز محافظ دستگاههای الکترونیکی تنها با اتصال صحیح و کامل دوشاخه برق را به دستگاه مورد نظر منتقل میکند. طراح پریز محافظ دستگاه الکترونیکی با اشاره به افزایش ظریب ایمنی پریز محافظ دستگاههای الکترونیکی نسبت به دیگر پریزهای معمولی گفت: در صورتی که سیم بدون دوشاخه وارد این پریز شود، برق به دستگاه منتقل نمیشود. وی با بیان اینکه تنها در صورت اتصال کامل و صحیح دوشاخه جریان برق از پریز به دستگاه مورد نظر منتقل میشود تصریح کرد: در مواقعی که هیچ دوشاخهای به پریز وصل نشده هیچ گونه انرژی برقی در پریز وجود ندارد و این امر از اتلاف انرژی برق جلوگیری میکند. احمدی خاطرنشان کرد: از پریز محافظ دستگاههای الکترونیکی میتوان برای محافظت از دستگاههای صوتی، یخچال و کولر استفاده کرد.
تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
درحالی که اکثر ما هنگامی که همه چیز خوب پیش می رود از امتیاز گرفتن ابراز مسرت می کنیم اما تنها تعداد معدودی از ما وقتی که اشتباهی رخ می دهد تقصیر را می پذیریم.
تحقیقات جدید انجام شده دانشمندان را به کشف این موضوع رسانده است که چرا ما تقصیر پذیر نیستیم.
کارشناسان به این نتیجه رسیده اند که ما به جای آنکه بگوییم انسان شرمندگی خود را پنهان کرده باید بگوییم که وی نسبت به نتایج اقدمات خود در پیامد منفی کمتر آگاهی دارد.
براساس نتایج این تحقیق، برای مغز ما قائل شدن نسبت اقداماتمان با یک نتیجه نامطلوب و منفی مدتی زمان می برد و درک ما از چنین رویدادهایی بسیار دوردست هستند. این تحقیق توضیح می دهد که چرا ما اغلب به سختی نتیجه اعمال خود را می پذیریم.
پاتریک هگارد از موسسه علوم عصب شناختی دانشگاه کالج لندن به عنوان نویسنده اصلی این تحقیق گفت: نتایج پژوهشهای ما نشان می دهد که مسئولیت پذیری انسانها نسبت به نتایج منفی کمتر از نتایج مثبت است. علت این امر نیز توجیه کردن کاری که انجام داده ایم نیست.
در مجموعه آزمایشهای انجام شده از شرکت کنندگان خواسته شد تا یک کلید را فشار دهند. پس از آن یک صدا به گوش می رسید که یا عدم رضایت، ممتنع و یا رضایت بود، پس از آن از شرکت کنندگان خواسته شد که زمان بین عمل و زمانی که صدا را شنیده اند تخمین بزنند.
محققان به این نتیجه رسیدند که افراد سطوح مختلفی از مسئولیت پذیری را در رابطه با نتایج عملکرد خود تجربه می کنند. آنها همچنین اظهار داشتند که وقتی عملکرد این شرکت کنندگان دارای یک پیامد بد بود آنها در تشخیص آن کند تر و آهسته تر عمل می کردند.
محققان اظهار داشتند که مغز ما بسیار نگران جایزه به عنوان نتایچ خوب است و این نتایج خوب و مطلوب کلیدی برای بقا تلقی می شوند.
این درحالی است که آنها هشدار دادند که اگرچه درک ما نسبت به نتیجه منفی عملکرد خود دارای تأخیر است اما این امر توجیهی برای انجام عمل و یا اقدام منفی و غیر مطلوب نیست.
تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
مهمترین امکانی که اپل در آیفون 5S ارائه کرده حسگر اثرانگشت است که از هم اکنون بحثهای گستردهای را درباره حریم خصوصی در سراسر جهان برانگیخته است.
اپل هفته گذشته در مراسم معرفی آیفون 5S از امکانی پرده برداشت که برای نخستین بار در گوشیهای هوشمند این شرکت تعبیه شده و میتواند سرآغاز تحولی اساسی در حوزه امنیت دیجیتال باشد. امکانی که به "هویت لمسی" (Touch ID) موسوم شده است.
اما اسکنر اثرانگشت اپل که به کاربران امکان تایید هویت دیجیتال از طریق این مشخصه منحصربهفرد را میدهد? خیلی زود به موضوع بحثهای گسترده درباره حریم خصوصی و مخاطرات پیرامونش تبدیل شد.
سنسور اثرانگشت آیفون 5S که برروی دکمه Home این گوشی هوشمند تعبیه شده? بیتردید مهمترین امکانی است که در آخرین نسخه آیفون ارائه شده و به این ترتیب پسوردها جای خود را به اثر انگشت کاربر خواهند داد.
تا اینجای کار امنیت کاربر بهطور چشمگیری ارتقا مییابد. حتی خریدهای آنلاین هم از آن پس (فعلا در محدوده اپاستور و آیتونز) تنها در صورتی تایید خواهد شد که کاربر اثر انحصاری و یکتا انگشت خود را به سیستم نشان دهد.
اپل در معرفی این سیستم گفته است: اثر انگشت? بهترین پسورد ممکن برای شما در جهان است? چون همیشه با شماست و هیچ نمونه مشابهی ندارد.
در مجموع? تایید هویت دیجیتال کاربران از طریق اثر انگشت که مشخصهای انحصاری و یکتاست? میتواند موازنه خوبی میان راحتی و امنیت برای یک گوشی موبایل باشد. اما مساله این است که اپل به این ترتیب میتواند بزرگترین پایگاه داده از اطلاعات بیومتریک (آثار انگشت) شهروندان جهان را بسازد و نکته بحثبرانگیز این است که با توجه به افشاگریهای اخیر ادوارد اسنودن درباره همکاری غولهای تکنولوژیک جهان با سازمانهای اطلاعاتی آمریکا? آیا اپل این "دیتابیس" (اطلاعات پایهای) را با نهادهای دیگری همچون آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) به اشتراک خواهد گذاشت؟
تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
این خبر در تاریخ 15اردیبهشت92 به نقل از منبع ذکر شده، در پرتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است
شارژ ارزانتر و سریعتر خودروهای برقی با دستاورد محقق جوان ایرانی
عصرخودرو: محقق جوان ایرانی دانشگاه فناوری «چالمرز» ، یک درایو حرکتی و شارژر باتری منحصربفرد برائ خودروهای برقی تولید کرده که زمان شارژ خودرو را از هشت به دو ساعت و هزینه را نیز تا 2000 دلار کاهش داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، سعید حقبین، پژوهش دکتری مهندسی برق خود در دانشگاه چالمرز را برائ ساخت شارژر خودرو بهینه الکتریکی اختصاص داده که نتیجه آن یک درایو حرکتی و شارژر باتری برائ برنامههای کاربردی خودرو است و یک شیوه انتقال نیروی تازه شامل یک ترانسفورماتور دوار را معرفی کرده است.
حقبین گفت: سناریوی ایدهآل برخورداری از یک شارژر با قدرت کافی برائ شارژ خودرو طی پنج تا 10 دقیقه است؛ اما این کار هزینهای بالغ بر 100 هزار دلار دربرخواهد داشت که گرانتر از خود خودرو است.
از آنجایی که موتور الکتریکی و برگرداننده در زمان شارژ شدن باتری مورد استفاده قرار نمیگیرند، دانشمندان امکان استفاده از آنها در مدار شارژر و ایجاد چند موتور و شارژر باتری یکپارچه را مورد بررسی قرار دادند.
حقبین افزود: بجای داشتن یک شارژر باتری جداگانه، ما مفهوم تازهی را برائ انتقال نیرو موسوم به ترانسفورماتور دوار معرفی کردیم که برائ انتقال نیروی الکتریکی در زمان چرخیدن ساخته شده است. باتری از طریق این ترانسفورماتور و یک موتور الکتریکی با انشقاق فاز شارژ میشود که بطور خاص به این منظور طراحی شده است.
این شارژر یکپارچه از منظر دانشگاه هنوز در سطح آزمایشگاهی قرار دارد. برائ دستیابی به یک سیستم بهینهتر باید بررسیها و آزمایشات بیشتری در آینده انجام شود. اگرچه این محصول توانسته هم در سوئد و به شکل بینالمللی ثبت اختراع شود.
چالمرز در تلاش برائ شناسایی یک کاربر صنعتی بالقوه بوده و شر کت ولوو AB در حال کار بر روی این مفهوم برائ بهبود بیشتر آن به منظور استفاده در سیستمهای خود است.
به گفته حقبین، خودروهای الکتریکی از مدتها پیش به عنوان یک راهحل ممکن برائ کاهش انتشار یافتن کربن معرفی شدهاند اما دانشمندان هنوز تردید دارند که آیا این شکل حملونقل برائ آینده مناسب است یا خیر.
وی افزود: اگر بتوانیم مشکلات اصلی با باتری و شارژر آنها را حل کنیم، فکر کنم این خودروها موفق باشند. و در کل تصور میکنم حملونقل الکتریکی در آینده برائ مثال در قطارها، ترامواها و خودروهای با سوخت دوگانه برقی رایجتر شود.
تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
اخیراً گروهی از دانشمندان به راهکاری دست یافتهاند که از طریق آن میتوان از گوشیهای هوشمند و دوربینهای دیجیتال به عنوان یک دستگاه رادیولوژی استفاده کرد.
به گزارش ایستگاه آی تی به نقل از همکارانسیستم، در این روش دانشمندان با نصب یک تراشه بر روی ابزار و دستگاههای کوچکی از این دست به کاربران اجازه میدهند از اشعه X برای تصویرپردازی استفاده کنند.
به گزارش وب سایت digitaltrends دانشمندان دانشگاه تگزاس در شهر دالاس آمریکا با استفاده از فناوری CMOS (اکسید فلز نیمه هادی مکمل) که کاربرد زیادی در ساخت دستگاههای رایانه، گوشیهای هوشمند، تلویزیونهای اچدی و دستگاههای بازی دارد، توانستهاند تراشهای بسازند که بر روی دستگاههای کوچکی از قبیل گوشیهای هوشمند و دوربینهای دیجیتال قابل نصب است و کاربران به کمک آن میتوانند از اشعه X برای تصویربرداری استفاده کنند.
اشعه ایکس نوعی از امواج الکترومغناطیس است که در عکس برداری از اعضای داخلی بدن و درون اشیای جامد مورد استفاده قرار میگیرد.
به گفته دانشمندان استفاده از این اشعه بر روی گوشیهای هوشمند مزایا و قابلیتهای زیادی برای کاربران به همراه خواهد داشت. مثلاً کاربران به کمک گوشیهای هوشمند خود که به این فناوری مجهز شده است، میتوانند اسکناسهای جعلی را از واقعی را تشخیص دهند، داخل دیوارها و لولهها را ببینند و حتی به انتقال فایلها و دادههای خود بپردازند. به گفته دانشمندان، اشعه ایکس در انتقال دادهها و اطلاعات سریعتر از فناوری Wi-Fi عمل میکند.
کاربردهای پزشکی نیز از جمله مهمترین قابلیتهای این فناوری است که میتواند به تشخیص زودهنگام بیماریها و سلامت کاربر کمک کند. در حال حاضر این فناوری برد بسیار کوتاهی را پشتیبانی میکند و کاربر فقط میتواند از فاصله چهاراینچی از داخل شی یا سوژه مورد نظر خود تصویربرداری کند.
با این همه دانشمندان اذعان کردهاند که استفاده از اشعه ایکس بر روی دستگاههایی مثل دوربینهای دیجیتالی یا گوشیهای هوشمند ممکن است پیامدهای نامطلوبی نیز به همراه داشته باشد. استفاده از این فناوری ممکن است زمینه را برای ایجاد مزاحمت و یا نقض حریم خصوصی افراد مهیا کند و یا ممکن است کاربران با استفاده از آن به طور خودبیماراِنگاری شوند.
تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
یک شرکت فناوری آمریکایی اخیرا از شارژر تلفن همراهی رونمایی کرده که نیروی خود را از نوشیدنیهای سرد و داغ به دست میآورد.
ایسنا:شارژر «Epiphany One Puck» که به شکل یک زیرلیوانی عمل کرده، با یک کابل یواسبی به تلفن وصل میشود.
این دستگاه از دو سمت به رنگهای آبی و قرمز برخوردار است که کاربران میتوانند از سمت قرمز آن برای قرار دادن نوشیدنی داغ و از سمت آبی برای نوشیدنی سرد استفاده کنند.
این شارژر از موتور استرلینگ برای تبدیل حرارت به انرژی استفاده میکند.
شرکت اپیفنی یک نمونه پیشساخت از این شارژر را تولید کرده و امیدوار است بتواند در سال 2014 آن را به بازار عرضه کند.
سازندگان هنوز نمیدانند که چه زمان برای شارژ یک تلفن همراه کافی است چرا که متغیرهای زیادی از جمله میزان داغ یا سرد بودن منبع در آن نقش دارند.
هر نوع منبع گرمایی که بر روی شارژر پوک قرار بگیرد، آن را به کار خواهد انداخت. این دستگاه به شکل بهتر با یک چیز بسیار گرم مانند یک لیوان چای یا قهوه داغ یا بسیار سرد مانند یک لیوان نوشابه یخ عمل میکند.
اپیفنی قصد دارد با کمک سایت سرمایه یابی کیکاستارتر سرمایه ای به میزان 63 هزار دلار برای تبدیل این دستگاه از حالت پیشساخت به یک شارژر واقعی با قابلیت تولید انبوه بدست بیاورد.
سازندگان قصد دارند پس از ارائه این محصول به بازار برای شارژ تلفنهای همراه، مقیاس آن را افزایش داده تا یک منبع نیروی ارزان با استفاده از حرارت ضایع به شکل ورودی انرژی برای خانوادهها و روستاها ارائه کند
تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
به زودی زمانی فرا میرسد که برای شارژ گوشی یا لپتاپ خود مجبور نخواهید بود دنبال پریز برق بگردید.
در آن زمان به مدد تلاش دانشمندان خواهید توانست انرژی الکتریکی مورد نیاز دستگاههای همراه خود را از طریق گرمای بدنتان تأمین کنید.
به گزارش ایتنا به نقل از همکارانسیستم، هم اکنون گروهی از دانشمندان مشغول مطالعه و ساخت پارچهای هستند که میتواند گرمای بدن انسان را جذب و آن را به الکتریسیته تبدیل کند.
به گزارش وب سایت digitaltrends پژوهشگران مرکز نانوتکنولوژی و مواد مولکولی دانشگاه ویکفورستر تلاش میکنند پارچه هوشمند و ارزان قیمتی بسازند که میتواند تفاوت دمایی بین دو طرف خود را به انرژی الکتریسیته تبدیل کند. دانشمندان این فناوری را «پارچه برقی» نامیدهاند.
اگر این پارچه در شرایطی قرار گیرد که یک طرف آن گرمتر از طرف دیگر باشد، میتواند انرژی الکتریسیته تولید کند.
پروفسور دیوید کارول، سرپرست پژوهشگران در دانشگاه ویکفورستر سازوکار تولید برق توسط این فناوری را چنین توضیح میدهد: «اگر یک قطعه فلزی را در برای مدتی در دست خود نگه دارید، این فلز کم کم گرم خواهد شد. در این حالت الکترونها گرم میشوند و سریعتر حرکت میکنند. الکترونهای گرم به سمت قسمتهای سردتر این فلز هجوم میآورند. تفاوت در تعداد الکترونهای دو قسمت سرد و گرم میتواند ولتاژ مورد استفاده برای تولید برق را ایجاد کند. تا زمانی که تفاوت دمایی ادامه داشته باشد، تولید برق هم ادامه خواهد داشت.»
این پارچه که جزو فناوریهای ترموالکتریک (گرمابرقی) است هنوز قابلیت تولید انبوه را پیدا نکرده است، چرا که تولید آن هزینه بالایی در پی دارد. در حال حاضر یک کیلوگرم از این مواد ممکن است قیمتی بالغ بر هزار دلار داشته باشد.
دانشمندان تلاش میکنند هزینه تولید این فناوری را کاهش دهند تا از آن بتوان برای شارژ گوشی تلفن همراه استفاده کرد.
آنها همچنین میکوشند با افزایش نانولولههای کربنی و کاهش ضخامت این پارچه از آن برای شارژ وسایل بزرگتر از گوشیهای همراه نیز استفاده کنند
تاریخ : سه شنبه 92/7/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
این گوشی ها که به شکل کفش هستند به درخواست یک هنرمند ساخته شدند.
امروزه پیشرفت سریع در فن آوری ها ما را به سطح تازه ای از زندگی رسانده است. آیا به نظرتان ترکیب تلفن با کفش، چیز جالبی از آب در می آید؟ این " کفش تلفن ها" که در زیر نشان داده شده اند به درخواست یک هنرمند 41 ساله به نام مایلز شان تولید شده اند. در حالی که شما فکر می کنید آیفون 5 گرانترین گوشی است اما خوب است بدانید که قیمت این گوشی ها نزدیک 4000 دلار می باشد.
تاریخ : دوشنبه 92/7/22 | 11:31 صبح | نویسنده : سارا ابوطالبی | نظرات ()
تیمی از مهندسان در تلاش برای تولید یک کلاه فکری واقعی هستند که بتواند ابتداییترین سیگنالهای فکر را اندازه بگیرد.
وزارت دفاع امریکا به دنبال توسعه سیستمهای پوشیدنی و ارزانی است که امواج مغزی افراد را شناسایی کرده و دادهها را بر روی گوشیهای هوشمند یا تبلتها نمایش دهد.
پنتاگون در تلاش برای توسعه یک ابزار کوچک و ارزان برای اندازهگیری الکتروانسفالوگرافی است. الکتروانسفالوگرافی نوسانات ولتاژی هستند که هنگام شلیک نورونها در مغز رخ میدهند.
سامانه جدید میتواند به همراه برنامهای برای ارائه اطلاعات زمان واقعی در خصوص فعالیت نورونی بر روی تبلت یا گوشی هوشمند عمل کند.
در حالی که خوانشهای EEG برای ارائه دادههایی در مورد آسیبهای مغزی یا افراد مبتلا به صرع به کار میروند، وزارت دفاع امریکا مدعی است اخیرا EEG بیشتر از لحاظ تجاری در «بازاریابی نورون» کنکاش شده تا بتواند بازخورد نورونی را از طریق رابطهای رایانه-مغز ارائه بدهد و امکان حرکتدادن اشیا یا اجرای بازیهای رایانهای با استفاده از ذهنشان را فراهم کند.
علیرغم این که آرایهای از فناوریها میتوانند نشانههایی از فعالیت مغزی را ارائه دهند، EEG دارای چندین مزیت است که از آن میان میتوان به قابلیتحمل و بهای آن اشاره کرد. با این حال، سامانه مزبور عاری از مشکل نیست.
در آینده نزدیک، وزارت دفاع ابزار ارزان EEG را ارائه میدهد که در جعبه کمکهای اولیه برای ارائه به تحلیل نزدیک به آنی از یک فعالیت مغزی بیمار آسیبدیده به کار خواهند رفت.
در صورت آسیبدیدگی شخص و با وجود یک سامانه در درون جعبه کمک اولیه، وی میتواند این سیستم را به مدت دو تا پنج دقیقه پوشیده و قادر به ارزیابی کمی هر نوع آسیبی باشد.
در حالی که محدودیتهایی برای میزان سطح "تفکری" که چنین کلاهی میتواند شناسایی کند، وجود دارند، یک سیستم دقیق و قابلحمل EEG میتواند کاربردهای جدیدی را در اختیار بگذارد.
مرکز «فناوریهای SI2» واقع در ماساچوست پیشتر بر روی تکنولوژی تعبیهشده در کلاههای سربازان برای تشخیص بهتر آسیبهای مغزی ترومایتک فعالیت کرده و امیدوار است روزی بتوان از فناوری چاپ دیجیتالی برای تولید کلاههای راحت مجهز به حسگرهایی برای گیراندازی دادههای EEG استفاده کرد.
این نخستین باری نیست که ارتش ایالات متحده در تلاش برای دستیابی به فعالیت درونی ذهن است.
در سال 2008، وزارت دفاع این کشور چهار میلیون دلار را به محققانی از دانشگاه کارنگی ملون، دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه مریلند با هدف بررسی شیوههایی ارائه داد که افراد با استفاده از امواج مغزی میتوانند از طریق آن ارتباط برقرار کنند.
در سال 2011 محققان دانشگاه مریلند نشان دادند گامهای بزرگی را در این مسیر برداشتهاند.
وزارت دفاع امریکا معتقد است میتوان از ابزار جدید در کلاسهای زیستشناسی استفاده کرد که در آن دانشجویان میتوانند فعالیت مغزیشان را خوانده و دادههایشان را بر روی یک تبلت دانلود کنند.
تاریخ : دوشنبه 92/7/22 | 11:25 صبح | نویسنده : سارا ابوطالبی | نظرات ()