سفارش تبلیغ
صبا ویژن

محققان موفق به ساخت سیستمی جدید جهت کلیک کردن صفحات لمسی بدون برخورد شدند.


محققان دانشگاه ماری‌کوری در روش جدید موفق به ساختن سیستمی پیشرفته‌ی با تکنیک ساخت مواد نانو شدند که قابلیت تشخیص کلیک زدن صفحات را بدون لمس آنها دارد.

این روش که بیشتر شبیه فیلم‌های علمی تخیلی می‌باشد اما به واقعیت پیوسته و محققان با به کارگیری صفحات نانو و سنسورهای خاص این سیستم را ساخته و قادر به تشخیص کلیک می‌باشد.

محققان ابزارهای تشخیص جدید را انقلابی در صنعت الکترونیکی و ابزارهای تشخیصی دانسته و می‌گویند، حس لامسه‌ای که در صفحات لمسی وجود داشته در این صفحات نبوده و به نوعی این احساس در افراد ایجاد نخواهد شد./




تاریخ : سه شنبه 92/6/26 | 1:14 صبح | نویسنده : | نظرات ()

دانشمندان اقدام به طراحی و ساخت مدارات بسیار پیچیده در ساخت سلول های خورشیدی کردند.

محققان آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی دریایی ایالات متحده با انجام تکنیکی بر روی نانو بلورهای سولفید سرب و ایجاد گپ های الکترون ولتی با انرژی غیر معمول موفق به ذخیره سازی بالاترین ولتاژ  از سلول های خورشیدی تاکنون شدند.

به گفته محققان میزان انرژی باند گپ های کریستال های معمولی حدود 10 الکترون ولت بوده که این گروه محقق با تکنیکی خاص آنرا به حدود 1/4 الکترون ولت افزایش داند.

پژوهشگران می گویند: افزایش ولتاژ باند گپ به بهبود شرایط مداری سلول های خورشیدی منجر و از طرف دیگر سبب افزایش ولتاژ ذخیره سازی آنها می گردد.

کاهش هزینه های تولید سلول های خورشیدی و افزایش انرژی ذخیره سازی آنها دو هدف کلی دانشمندان در پیشرفت سلول های خورشیدی است که در تحقیقات فوق به هر دو نایل آمده و راه را جهت استفاده در وسایل و تجهیزات مختلف مثل زیر دریایی و کشتی ها مساعد نموده اند.




تاریخ : سه شنبه 92/6/26 | 1:13 صبح | نویسنده : | نظرات ()

پژوهشگران با استفاده از اثر داپلر موفق به حفاظت از توربین های بادی شدند.


مهندسان دانشگاه کلاسکو با بهره گیری از اثر داپلر و نحوه برخورد امواج با شنونده آن موفق به طراحی دیسک های پلاستیکی با فویل آلومینیومی شدند که توانایی مقاومت در برابر ضربه بادی داشته و نسبت به محیط مقاوم عمل می کنند.

اثر داپلر که تاکنون هر فردی با آن مواجه گردیده بسیار ملموس و ساده می باشد یعنی هرگاه آمبولانس یا یک منبع صدا از کنار شما می گذرد دارای یک نوسان صدایی در رفت و آمد خواهد بود که با اثر داپلر به فیزیکدانان معرفی می گردد.

تیمی از مهندسان دانشگاه کلاسکو با بهره گیری از پدیده داپلر اقدام به ساخت این دیسک ها کرده و معتقد هستند آنها در برابر جریان هوا قابلیت پخش شدگی داشته و تأثیری بر کاهش تولید انرژی توسط توربین های بادی نمی گذارد.

مهندسان در ادامه می افزایند توربین های بادی به دلیل هزینه بالا و احتمال صدمات جبران ناپذیر از مقبولیت کمتری برخوردارند که با روش جدید این توربین ها عملاً‌در برابر صدمات خارجی مصون خواهند شد.




تاریخ : سه شنبه 92/6/26 | 1:11 صبح | نویسنده : | نظرات ()

یک مخترع ایرانی موفق به ابداع سرعت گیر انرژی زا شده است که امکان استفاده از انرژی هایی را که در حالت معمول هدر می رود، فراهم می کند.

وی درباره اختراع خود گفت: وقتی خودرویی از روی سرعت گیر بالا می رود و پایین می آید، ارتفاعی را طی می کند که براساس قوانین فیزیک در این حرکت انرژی ذخیره و بعد تخلیه می شود. وی با اشاره به این که می توان یک چهارم برق مصرفی تهران را از طریق سرعت گیرهای انرژی زا تامین کرد، افزود: این سرعت گیر دارای ساختاری متفاوت از سرعت گیرهای فعلی است که انرژی را از حالت جنبشی به حالت انرژی های ذخیره ای و سپس به انرژی های دیگر تبدیل می کند.از این انرژی می توان در تامین روشنایی برق خیابان ها استفاده کرد.ساختار سرعت گیر انرژی زا نسبت به شیب جاده، استحکام آسفالت، ورودی آب در فصول بارندگی و همچنین یخبندان زمستان متفاوت است. این سرعت گیر باید از آلیاژی ساخته شود که تحمل تغییرات نیروی عمودی خودرو را داشته باشد.

شریعتی، دینام، چرخ دنده، اهرم و سیم پیچ ها را از وسایلی دانست که در این نوع سرعت گیر کار گذاشته می شود. وی در تشریح عملکرد سرعت گیر انرژی زا گفت: در هر بار که خودرو از روی سرعت گیر عبور می کند و به ارتفاع 10 تا 20 سانتی متر بالا می رود انرژی بسیار زیادی در اطراف خودرو تولید می شود. در این حالت دینامی که در امتداد سرعت گیر نصب شده است، انرژی جنبشی را به انرژی چرخشی تبدیل می کند. حال به محض این که خودرو از روی سرعت گیر پایین بیاید مانند این است که وزنه ای را به شدت به سمت پایین فشار دهد لذا باید این انرژی تخلیه شود.اهرمی که در این سرعت گیر نصب شده است، در موقع پایین آمدن خودرو 10 تا 20 سانتی متر پایین می آید. این اهرم در هنگام پایین آمدن ، چرخ دنده ها را به چرخش در می آورد. در این چرخش ، انرژی در سیم پیچ هایی که در اطراف آهن رباها به کارگرفته شده است، ذخیره می شود. به عبارت دیگر با چرخش چرخ دنده ها، انرژی الکتریکی تولید می شود و این مکانیسمی است که عکس آن در موتورهای جاروبرقی و ماشین لباسشویی اتفاق می افتد.




تاریخ : یکشنبه 92/6/24 | 11:59 عصر | نویسنده : | نظرات ()

چهار دانشجو در لندن موفق به ساخت نوعی رنگ رسانا شدند.

به گزارش سرویس علم و فن آوری پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از دنیای اقتصاد، این نوع رنگ قابلیت انتقال الکتریسیته را دارد و در معرض هوا به حالت جامد درآمده و استحکام لازم را کسب می‌کند. خودکارهای حاوی رنگ الکتریکی هم‌اکنون در بازار موجود است و افراد می‌توانند به کمک آنها سیم‌کشی را بر روی سطوح دلخواه خود نظیر دیوار، کاغذ، پلاستیک و... انجام دهند. طرحی که بر روی سطح مورد نظر کشیده شده مشابه سیم رفتار می‌کند و در نتیجه اگر چراغی به آن متصل شود روشنایی حاصل می‌شود. 

 




تاریخ : یکشنبه 92/6/24 | 11:45 عصر | نویسنده : | نظرات ()

[تصویر: untitled1314947814.jpeg]برق در مریخ؟!

دانشمندان با طراحی یک نیروگاه هسته‌ای قادر به استفاده از جریان برق در کره ماه و مریخ خواهند بود.


دانشمندان آمریکایی با طراحی یک نیروگاه هسته‌ای در ابعاد یک چمدان که قابلیت تامین نیروی برق هشت خانه را دارد، توانستند چند قدم به تحقق رویای زندگی در کره ماه و مریخ نزدیک‌تر شوند.

به لطف سایز کوچک و قدرت پایداری آن، این نیروگاه هسته‌ای نه‌ فقط می‌تواند نیروی برق روی زمین بلکه روی مریخ، ماه و یا هر مکان دیگری که ناسا به ‌آن نیاز داشته باشد را تامین کند.

بر اساس گزارش اسپیس، این نیروگاه قابل حمل حدود 40 کیلووات نیرو تولید می‌کند و برای استفاده در فضا مناسب است. این نیروگاه قابلیت انعطاف دارد و در حفره‌ها، دهانه‌های آتشفشانی و سیاره‌های غیرقابل سکونت قابل نصب است.




تاریخ : یکشنبه 92/6/24 | 11:37 عصر | نویسنده : | نظرات ()

ناسا تصویر حضور یک قورباغه کوچک در کنار سکوی پرتاب کاوشگر ماه LADEE را تأیید کرد.

 

کاوشگر جدید ماه ناسا هفته گذشته از پایگاه فضایی والوپس در ویرجینیا به فضا پرتاب شد؛ اما در بین تصاویر این پرتاب، مشاهده یک قورباغه کوچک در میان دودهای سکوی پرتاب باعث حیرت کارشناسان شد.

 

ناسا ضمن تأیید این تصویر، علت دقیقی برای حضور این قورباغه در نزدیکی سکوی پرتاب موشک اعلام نکرده است.

 

تصور بر این است که این دوزیست بخت برگشته، متعلق به استخر آب نزدیک سکوی پرتاب والوپس باشد؛ این استخر توسط سیستم‌های بارانی فشار بالا به منظور پیشگیری از آتش‌سوزی ایجاد شده است.

 

به گفته سخنگوی ناسا، این عکس کاملا واقعی بوده و تنها در یک فریم از دوربین های کنترل از راه دور مخصوص لحظه پرتاب ثبت شده است؛ وضعیت قورباغه و احتمال نجات یافتن حیوان مشخص نیست.

 

پیش از این در سال 2009 میلادی یک خفاش با چسبیدن به بدنه شاتل فضایی، سفر به فضا با سرعت 28 هزار کیلومتر در ساعت را تجربه کرد!

 

 

 

 

 

پرش یک قورباغه به هوا در کنار سکوی پرتاب کاوشگر ماه ناسا



تاریخ : شنبه 92/6/23 | 7:5 عصر | نویسنده : | نظرات ()




تاریخ : شنبه 92/6/23 | 5:1 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

khalagh patugh.ir 9 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir  عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 1 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 2 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 3 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 4 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 5 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 6 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 7 عکس های جالب خلاقانه جدید

khalagh patugh.ir 8 عکس های جالب خلاقانه جدید




تاریخ : شنبه 92/6/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()

 

دانشجویی که سال آخر دانشکده خود را می‌گذراند به خاطر پروژه‌ای که انجام داده بود جایزه اول را گرفت.
او در پروژه خود از 50 نفر خواسته بود تا دادخواستی مبنی بر کنترل سخت یا حذف ماده شیمیایی «دی هیدورژن مونوکسید» توسط دولت را امضا کنند و برای این درخواست خود، دلایل زیر را عنوان کرده بود:
.
.
.
1-
مقدار زیاد آن باعث عرق کردن زیاد و استفراغ می‌شود.

2-
عنصر اصلی باران اسیدی است.

3-
وقتی به حالت گاز در می‌آید بسیار سوزاننده است.

4-
استنشاق تصادفی آن باعث مرگ فرد می‌شود.

5-
باعث فرسایش اجسام می‌شود.

6-
حتی روی ترمز اتومبیل‌ها اثر منفی می‌گذارد.

7-
حتی در تومورهای سرطانی یافت شده است.

از پنجاه نفر فوق، 43 نفر دادخواست را امضا کردند. 6 نفر به طور کلی علاقه‌ای نشان ندادند و اما فقط یک نفر می‌دانست که ماده شیمیایی «دی هیدروژن مونوکسید» در واقع همان آب است!
عنوان پروژه دانشجوی فوق «ما چقدر زود باور هستیم» بود!!
>
یکبار دیگر دلایل را بخوانید می بینید همه خواص آب هستند

 




تاریخ : شنبه 92/6/23 | 2:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()
<   <<   36   37   38   39   40   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز