سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پرداخت شهریه دانشجویان پیام نور به چهار روش نوین امکان پذیر است 
به گزارش اخبار پیام نور (PnuNews.com
پیش از این دانشجویان پیام نور برای پرداخت شهریه با روشهای نوین کاملا بیگانه یا بهتر است بگوییم محروم بودند. آنقدر محروم که در صفحه اول سیستم گلستان پیام نور اطلاعیه زده بودند پرداخت شهریه فقط به روش سنتی یعنی مراجعه حضوری به بانک و ایستادن در صف قابل قبول است . حتی اخطار هم داده بودند که هرگونه پرداخت به روشهای دیگر اکیدا ممنوع است.از آن روزها که اینگونه بود و دانشجو شهریه را پرداخت و باید حداقل 72 ساعت صبر می کرد تا در سیستم اعمال شود چند صباحی بیش نمی گذرد. چند وقت پیش جلسه ای بین معاون جدید مالی ، اداری و عمرانی دانشگاه پیام نور فرشاد ابراهیم پور و یکی از مسوولین بانک عامل دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه طرفین به چند تفاهم مهم رسیدند. یکی از بندهای مهم تفاهم این بود که پرداخت شهریه دانشجویان پیام نور به چهار روش نوین از طریق اینترنت، ATM ،تلفن بانک و دستگاه‌های POS مستقر در دانشگاه امکان پذیر شود. نکته مهم کلیه این روش ها حتی روش حضوری نیز در این است که از این پس شهریه بلافاصله بعد از پرداخت در سیستم گلستان اعمال و منوهای سیستم گلستان باز خواهد شد

پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور
آموزش تصویری کیفیت پایین 
350 
kb

پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور
آموزش تصویری کیفیت بالا 
700 
kb

آموزش تصویری پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور آموزش تصویری پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور

آموزش تصویری پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور آموزش تصویری پرداخت اینترنتی شهریه پیام نور

 




تاریخ : یکشنبه 92/5/13 | 2:13 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

بحثی که همیشه در الکترونیک صنعتی مطرح بوده و هست تبدیل یک ولتاژ dc به یک ولتاژ ac است. به سیستمی که این تبدیل را برای ما انجام می دهد اینورتر گفته می‌شود. اینورترها دارای رنج وسیعی از کاربردهای مختلف هستند که تعدادی از انها را ذکر می کنیم:

1- یک خط ولتاژ AC: خیلی از مواقع دسترسی به یک منبع dc مثل باتری وجود دارد. ولی یک خط ولتاژ AC مورد نیاز است مثل اتومبیل
2- منابع تغذیه بدون وقفه (UPS): در انواع مختلف UPS ها جهت تبدیل توان باتری ها به یک توان AC به اینورترها نیاز داریم.
3- کوره های القایی:اینورترها جهت تبدیل یک توان AC با فرکانس پائین به یک توان AC با فرکانس بالا مورد استفاده قرار می گیرند. این ولتاژ فرکانس بالا در کوره های القایی مورد استفاده دارد. به این ترتیب که ابتدا توان AC را به DC یکسو کرده و سپس توسط اینورتر به توان AC فرکانس بالا تبدیل می‌کنند.
4- در سیستم انتقال توان HVDC: در این سیستم انتقال توان الکتریکی ، ابتدا توان AC به DC تبدیل می‌شود. این توان DC با ولتاژ بسیار بالا به وسیله خطوط انتقال به مقصد می رسد. در محل گیرنده، این توان DC دوباره به مقدار AC تبدیل می‌شود.
5- درایورهای فرکانس متغیر: یک درایو فرکانس متغیر، سرعت عملکرد یک موتور AC را به کمک کنترل کردن ولتاژو فرکانس به صورت همزمان تنظیم می‌کند.
6- استفاده در پنلهای خورشیدی: پنلهای خورشیدی دارای خروجی DC هستند که با استفاده از اینورترها این توان تبدیل به AC می‌شود.
انواع اینورترها از نظر فاز و شکل موج خروجی: اینورترها از نظر فاز تبدیل به دو نوع عمده تک فاز و سه فاز تقسیم بندی می‌شوند همچنین از نظرشکل موج خروجیشان به چهار نوع زیر تقسیم می‌شوند.1- خروجی به شکل موج مربعی
2- خروجی به شکل سینوسی اصلاح شده (معمولی)
3- خروجی به شکل سینوسی اصلاح شده (پله ای)
4- خروجی به شکل سینوسی خالص
شکلهای زیر دو نوع سینوسی اصلاح شده را نشان می دهند.


مقدمه ای بر طراحی اینورترها: در این قسمت یک سری از مطالب پایه مربوط به طراحی اینورترها را بیان می کنیم. اگر شکل زیر بلوک دیاگرام یک اینورتر باشد


چنانچه از تلفات اینورتر صرفنظر کنیم وتوان ورودی را با خروجی برابر بگیریم رابطه زیر را خواهیم داشت.
Pin=Vin×Iin=Pout=Vo×Io
پس اگر یک ولتاژ خروجی 220 ولت با توان 400 وات نیاز داشته باشیم باید بدانیم که در ورودی یک ولتاژ مثلاً 12 ولت با جریان 34 آمپر نیاز داریم. باید توجه داشت که اگر ولتاژ ورودی dc با باتری تامین می‌شود باتری تا چه مدت کارایی خواهد داشت. مورد دوم بازدهی یک اینورتر است که عبارت است از نسبت توان خروجی به توان ورودی بر حسب درصد که در اینورترهای با طراحی خوب نزدیک 90% است. بازده بیشتر به مواردی چون تعداد المانهای سوئیچ کننده ، نوع المانهای سوئیچ کننده، روش سوئیچ کردن (مثلاً pwm یا spwm) مرغوبیت ترانسها و سیم پیچهای به کار رفتند و نوع فیلترهای مورد استفاده در اینورتر بستگی دارد.
مورد دیگر شکل موج خروجی یک اینورتر است. همانطور که می دانیم یک شکل موج مربعی پریودیک دارای یک سری هارمونی است. مانند شکل زیر هارمونیکهای فرعی (دارای رتبه) دارای دامنه کمتر و فرکانس بیشتری هستند و یکی از هارمونیکها که به نام اصلی یا پایه خوانده می‌شود دارای فرکانسی برابر فرکانس شکل موج مربعی است.



جهت آنالیز فوریه این شکل موج مقداری به نام THD تعریف می‌شود که برابر است با:


مسلم است که هر چه مقدار THD کمتر باشد کیفیت شکل موج خروجی اینورتر بیشتر است.
جهت بهبود کیفیت شکل موج خروجی اینورتر می‌توان از فیلترها استفاده کرد و در واقع هارمونیک اصلی را از میان دیگر هارمونیکها جدا نمود.
ساده ترین مداری که می‌توان برای یک اینورتر فرض کرد شکل زیر است.


با تغییر وضعیت سوئیچ پالسهایی در اولیه ایجاد می‌شود که پس از تقویت در ثانویه ترانس نمایان می‌شوند. می‌توان به جای سوئیچ از دو ترانزیستور یا IGBT استفاده کرد و به وسیله یک مدار پالس دهنده (مثل مدار بی استابل 555) آنها را به ترتیب پالس دهی کرد.
به این دلیل اینکه در این روش دامنه هارمونیکهای فرعی نزدیک به دامنه هارمونیک اصلی است مقدار THD افزایش یافته و کیفیت شکل موج خروجی کاهش می یابد.




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 1:0 عصر | نویسنده : | نظرات ()

ژنراتور های الکتریکی به شکل ها ی گوناگون و نام های مختلف وجود دارد که بر اساس متداولترین دسته بندی به دسته های زیر تقسیم می شوند.

ژنراتور DC ، ژنراتور القایی یا آسنکرون، ژنراتور سنکرون. البته دسته های دیگری از ماشین های الکتریکی هستند که در حالت ژنراتوری نیز می توانند قرار بگیرند مانند: ماشین های با آهنربای دائم، ماشین های هیسترزیس، وماشین های پله ای.

ژنراتور های :DC

در ژنراتور های DC سیم پیچی تحریک بر روی استاتور قرار دارد و رتور حاوی سیم پیچی آرمیچر است. از سیم پیچی تحریک جریان DC می گذرد تا شار درون ماشین شکل بگیرد. ولتاژ القا شده در سیم پیچی آرمیچر یک ولتاژ متناوب (AC) است.

برای DC کردن ولتاژ متناوب در پایانه رتور از کموتاتور، جاروبک و یا یکسوساز استفاده می شود.

ژنراتور القایی:

در این نوع ژنراتور سیم پیچی استاتور به مثابه سیم پیچی آرمیچر و سیم پیچی میدان عمل می کند. هرگاه سیم پیچی استاتور به شبکه AC وصل شود، در شکاف هوایی درون ماشین شار گردانی شکل می گیرد که تحت سرعت سنکرون می چرخد. این شار دوار در سیم پیچ های رتور ولتاژ القا می کند. اگر مدار رتور بسته باشد، در رتور جریان القایی پدید می آید. در اثر شار گردان و جریان رتور، گشتاور حاصل می شود.

ژنراتور سنکرون:

در این نوع از ژنراتور ها سیم پیچی میدان بر روی رتور قرار دارد و استاتور حاوی سیم پیچی آرمیچر است. سیم پیچی میدان توسط جریان DC تحریک می شود تا شار در شکاف هوایی درون ماشین شکل گیرد. هرگاه رتور بچرخد، در سیم پیچی آرمیچر که در استاتور جاسازی شده است ولتاژ القا می گردد. جریان آرمیچر در این ماشین ها شار گردانی در شکاف هوایی پدید می آورد که سرعت دوران این شار با سرعت چرخش رتور برابر است و لذا به این ژنراتور ها لفظ ژنراتور سنکرون اطلاق می گردد. باید دانست که این نوع ژنراتور ها جزو ماشین های متناوب (AC) است.

البته ژنراتور با توجه به نوع راه اندازی آن انواع دیگری دارند ولی از نظر نوع سیم بندی و ساختار مانند موارد بالا هستند. از جمله این ژنراتور ها می توان به ژنراتور دیزلی، ژنراتور گازی و ... نام برد




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 1:0 عصر | نویسنده : | نظرات ()

موتورهای DC : یکی از اولین موتورهای دوار، اگر نگوییم اولین، توسط میشل فارادی در سال 1821م ساخته شده بود و شامل یک سیم آویخته شده آزاد که در یک ظرف جیوه غوطه ور بود، می شد. یک آهنربای دائم در وسط ظرف قرار داده شده بود. وقتی که جریانی از سیم عبور می کرد، سیم حول آهنربا به گردش در می آمد و نشان می داد که جریان منجر به افزایش یک میدان مغناطیسی دایرهای اطراف سیم می شود. این موتور اغلب در کلاس های فیزیک مدارس نشان داده می شود، اما گاهاً بجای ماده سمی جیوه، از آب نمک استفاده می شود.

موتور کلاسیک DC دارای آرمیچری از آهنربای الکتریکی است. یک سوییچ گردشی به نام کموتاتور جهت جریان الکتریکی را در هر سیکل دو بار برعکس می کند تا در آرمیچر جریان یابد و آهنرباهای الکتریکی، آهنربای دائمی را در بیرون موتور جذب و دفع کنند.

سرعت موتور DC به مجموعه ای از ولتاژ و جریان عبوری از سیم پیچهای موتور و بار موتور یا گشتاور ترمزی، بستگی دارد. سرعت موتور DC وابسته به ولتاژ و گشتاور آن وابسته به جریان است. معمولاً سرعت توسط ولتاژ متغیر یا عبور جریان و با استفاده از تپ ها (نوعی کلید تغییر دهنده وضعیت سیم پیچ) در سیم پیچی موتور یا با داشتن یک منبع ولتاژ متغیر، کنترل می شود. بدلیل اینکه این نوع از موتور می تواند در سرعتهای پایین گشتاوری زیاد ایجاد کند، معمولاً از آن در کاربردهای ترکشن (کششی) نظیر لکوموتیوها استفاده می کنند.

اما به هرحال در طراحی کلاسیک محدودیتهای متعددی وجود دارد که بسیاری از این محدودیت ها ناشی از نیاز به جاروبک هایی برای اتصال به کموتاتور است. سایش جاروبک ها و کموتاتور، ایجاد اصطکاک می کند و هرچه که سرعت موتور بالاتر باشد، جاروبک ها می بایست محکم تر فشار داده شوند تا اتصال خوبی را برقرار کنند. نه تنها این اصطکاک منجر به سر و صدای موتور می شود بلکه این امر یک محدودیت بالاتری را روی سرعت ایجاد می کند و به این معنی است که جاروبک ها نهایتاً از بین رفته نیاز به تعویض پیدا می کنند. اتصال ناقص الکتریکی نیز تولید نویز الکتریکی در مدار متصل می کند. این مشکلات با جابجا کردن درون موتور با بیرون آن از بین می روند، با قرار دادن آهنرباهای دائم در داخل و سیم پیچ ها در بیرون به یک طراحی بدون جاروبک می رسیم.
موتورهای میدان سیم پیچی شده
آهنرباهای دائم در (استاتور) بیرونی یک موتور DC را میتوان با آهنرباهای الکتریکی تعویض کرد. با تغییر جریان میدان (سیم پیچی روی آهنربای الکتریکی) می توانیم نسبت سرعت/گشتاور موتور را تغییر دهیم. اگر سیم پیچی میدان به صورت سری با سیم پیچی آرمیچر قرار داده شود، یک موتور گشتاور بالای کم سرعت و اگر به صورت موازی قرار داده شود، یک موتور سرعت بالا با گشتاور کم خواهیم داشت. می توانیم برای بدست آوردن حتی سرعت بیشتر اما با گشتاور به همان میزان کمتر، جریان میدان را کمتر هم کنیم. این تکنیک برای ترکشن الکتریکی و بسیاری از کاربردهای مشابه آن ایده آل است و کاربرد این تکنیک می تواند منجر به حذف تجهیزات یک جعبه دنده متغیر مکانیکی شود.
موتورهای یونیورسال
یکی از انواع موتورهای DC میدان سیم پیچی شده موتور ینیورسال است. اسم این موتورها از این واقعیت گرفته شده است که این موتورها را می توان هم با جریان DC و هم AC بکار برد، اگر چه که اغلب عملاً این موتورها با تغذیه AC کار می کنند. اصول کار این موتورها بر این اساس است که وقتی یک موتور DC میدان سیم پیچی شده به جریان متناوب وصل می شود، جریان هم در سیم پیچی میدان و هم در سیم پیچی آرمیچر (و در میدانهای مغناطیسی منتجه) همزمان تغییر می کند و بنابراین نیروی مکانیکی ایجاد شده همواره بدون تغییر خواهد بود. در عمل موتور بایستی به صورت خاصی طراحی شود تا با جریان AC سازگاری داشته باشد (امپدانس/رلوکتانس بایستی مدنظر قرار گیرند)، و موتور نهایی عموماً دارای کارایی کمتری نسبت به یک موتور معادل DC خالص خواهد بود. مزیت این موتورها این است که میتوان تغذیه ی AC را روی موتورهایی که دارای مشخصه های نوعی موتورهای DC هستند بکار برد، خصوصاً اینکه این موتورها دارای گشتاور راه اندازی بسیار بالا و طراحی بسیار جمع و جور در سرعتهای بالا هستند. جنبه منفی این موتورها تعمیر و نگهداری و مشکل قابلیت اطمینان آنهاست که به علت وجود کموتاتور ایجاد می شود و در نتیجه این موتورها به ندرت در صنایع مشاهده می شوند اما عمومی ترین موتورهای AC در دستگاه هایی نظیر مخلوط کن و ابزارهای برقی ای که گاهاً استفاده می شوند، هستند.
موتورهای AC
عموماً ما دارای دو نوع از موتورهای AC هستیم: تک فاز و سه فاز.
موتورهای AC تک فاز
معمول ترین موتور تک فاز موتور سنکرون قطب چاکدار است، که اغلب در دستگاه هایی بکار می رود که گشتاور پایین نیاز دارند، نظیر پنکه های برقی، اجاق های ماکروویو و دیگر لوازم خانگی کوچک.
نوع دیگر موتور AC تک فاز موتور القایی است، که اغلب در لوازم بزرگ نظیر ماشین لباسشویی و خشک کن لباس بکار می رود. عموماً این موتورها می توانند گشتاور راه اندازی بزرگتری را با استفاده از یک سیم پیچ راه انداز به همراه یک خازن راه انداز و یک کلید گریز از مرکز، ایجاد کنند.
هنگام راه انداز ی، خازن و سیم پیچ راه انداز ی از طریق یک دسته از کنتاکت های تحت فشار فنر روی کلید گریز از مرکز دوار، به منبع برق متصل می شوند . خازن به افزایش گشتاور راه انداز ی موتور کمک می کند. هنگامی که موتور به سرعت نامی رسید، کلید گریز از مرکز فعال شده، دسته کنتاکت ها فعال می شود، خازن و سیم پیچ راه انداز سری شده را از منبع برق جدا می سازد. در این هنگام موتور تنها با سیم پیچ اصلی عمل می کند.
موتورهای AC سه فاز
برای کاربردهای نیازمند به توان بالاتر، از موتورهای القایی سه فاز AC (یا چند فاز) استفاده می شود. این موتورها از اختلاف فاز موجود بین فازهای تغذیه چند فاز الکتریکی برای ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی دوار درونشان، استفاده می کنند. اغلب، روتور شامل تعدادی هادی های مسی است که در فولاد قرار داده شده اند. از طریق القای الکترومغناطیسی میدان مغناطیسی دوار در این هادی ها القای جریان می کند، که در نتیجه منجر به ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادل کننده شده و موجب می شود که موتور در جهت گردش میدان به حرکت در آید. این نوع از موتور با نام موتور القایی معروف است. برای اینکه این موتور به حرکت درآید بایستی همواره موتور با سرعتی کمتر از فرکانس منبع تغذیه اعمالی به موتور، بچرخد چرا که در غیر این صورت میدان متعادل کنندهای در روتور ایجاد نخواهد شد. استفاده از این نوع موتور در کاربردهای ترکشن نظیر لوکوموتیوها، که در آن به موتور ترکشن آسنکرون معروف است، روز به روز در حال افزایش است. به سیم پیچ های روتور جریان میدان جدایی اعمال می شود تا یک میدان مغناطیسی پیوسته ایجاد شود، که در موتور سنکرون وجود دارد، موتور به صورت همزمان با میدان مغناطیسی دوار ناشی از برق AC سه فاز، به گردش در می آید. موتورهای سنکرون را می توانیم به عنوان مولد جریان هم بکار برد.
سرعت موتور AC در ابتدا به فرکانس تغذیه بستگی دارد و مقدار لغزش، یا اختلاف در سرعت چرخش بین روتور و میدان استاتور، گشتاور تولیدی موتور را تعیین می کند. تغییر سرعت در این نوع از موتورها را میتوان با داشتن دسته سیم پیچ ها یا قطب هایی در موتور که با روشن و خاموش کردنشان سرعت میدان دوار مغناطیسی تغییر می کند، ممکن ساخت. به هر حال با پیشرفت الکترونیک قدرت می توانیم با تغییر دادن فرکانس منبع تغذیه، کنترل یکنواخت تری بر روی سرعت موتورها داشته باشیم.
موتورهای پله ای
نوع دیگری از موتورهای الکتریکی موتور پله ای است، که در آن یک روتور درونی، شامل آهنرباهای دائمی توسط یک دسته از آهنرباهای خارجی که به صورت الکترونیکی روشن و خاموش می شوند ، کنترل می شود. یک موتور پله ای ترکیبی از یک موتور الکتریکی DC و یک سلونویید است. موتورهای پله ای ساده توسط بخشی از یک سیستم دنده ای در حالت های موقعیتی معینی قرار می گیرند، اما موتورهای پله ای نسبتا کنترل شده، می توانند بسیار آرام بچرخند. موتورهای پله ای کنترل شده با کامپیوتر یکی از فرمهای سیستم های تنظیم موقعیت است، بویژه وقتی که بخشی از یک سیستم دیجیتال دارای کنترل فرمان یار باشند.
موتورهای خطی
یک موتور خطی اساساً یک موتور الکتریکی است که از حالت دوار در آمده تا بجای اینکه یک گشتاور (چرخش) گردشی تولید کند، یک نیروی خطی توسط ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی سیار در طولش، بوجود آورد. موتورهای خطی اغلب موتورهای القایی یا پله ای اند. می توانید یک موتور خطی را در یک قطار سریع السیر ماگلیو مشاهده کنید که در آن قطار روی زمین پرواز می کند.




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 1:0 عصر | نویسنده : | نظرات ()

ایتالیا

Photo: ‎ایتالیا فوق العادس ..‎

جنگل بامبو - اندونزی

Photo: ‎جنگل بامبو اندونزی فوق العادس .....‎




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 12:20 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

?mage


محققان استرالیایی مدعی‌اند تمایل به بیدارماندن تا پاسی از شب با رفتار غیراجتماعی یا آنچه ویژگی‌های Dark Triad خوانده می‌شود، ارتباط مستقیم دارد.



به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مشخصه‌های «مثلث تاریک» (Dark Triad) شامل خودشیفتگی و اعمال مغرورانه، رفتار فریبکارانه و همچنین اختلالات فکری و روانی است.



دکتر پیتر جانسون از دانشگاه سیدنی، در مطالعه‌ای 263 دانشجو را به صورت آنلاین مطالعه کرد. سن متوسط این افراد 24 سال بود و 74 نفر از آن‌ها مرد و 189 نفر نیز زن بودند.



در این مطالعه از شرکت‌کنندگان در خصوص «کرونوتایپ» (chronotype) آن‌ها سوال شد.



کرونوتایپ یک شخص نشان می‌دهد در چه زمانی از روز سطوح هورمونی، دما، کارکرد مغز، خوردن و خوابیدن در بالاترین سطح فعالیت خود بوده، تغییر می‌کند یا این که به سطحی خاص می‌رسد.



از این افراد سوال شد که «در طول نیم‌ساعت اول پس از بیدارشدن در صبح چه احساسی دارید؟». آن‌ها سپس بر اساس مقیاس خودشیفتگی درجه‌بندی شدند.



همچنین از سوژه‌ها خواسته شد میزان موافقت خود را با عباراتی مانند «من استعداد طبیعی برای تاثیرگذاری بر مردم را دارم» اعلام کنند.



شرکت‌کنندگان حاضر سپس احساس خود را در خصوص عباراتی مانند «من فکر می‌کنم یک دروغ‌سنج را شکست دهم» یا جمله «بدون میانبرزدن، پیشی‌گرفتن دشوار است» بیان کردند.



در این مطالعه مشخص شد افرادی که دارای نمره شخصیتی تاریک‌تری بودند، بیشتر تمایل داشتند تا دیروقت بیدار بمانند و مدعی بودند که در ساعات غروب نیز عملکرد موثرتری داشتند.



همچنین هنگامی که سه مشخصه Dark Triad در آن‌ها به طور جداگانه تحلیل شد، مشخص شد که هر یک از این ویژگی‌ها در این اشخاص که خود را جغد شب می‌خواندند، قوی‌تر بود.



به گفته دکتر جانسون، نتایج حاصل گامی مهم در بررسی جوانب تاریک‌تر ماهیت انسان به شمار می‌آید.





تاریخ : شنبه 92/5/12 | 12:18 عصر | نویسنده : | نظرات ()
*دقیقا اون زمان که راننده تاکسی می خواد سبقت بگیره حتما یه مسافر هست که بگه: آقا پیاده می شم!


*هشتاد درصد امتحانات پایان ترم براساس کلاسی است که در آن غایب بوده ای!

*اگر بلیت نداشته باشی پول خرد هم نداری. وقتی پول خرد داری که بلیت هم داری.

*کافیه یه بار تو کلاس، خونه یا مهمونی عطسه کنی تا 6 قرن بعد هرکی مریض میشه و تورو می بینه میگه من از تو گرفتم!

*وقت نوبت ما میشه نون بگیریم همون موقع آشنای شاطرم میاد نون بگیره!

*واژه های «جون مادرت!» دقیقا وقتی از دهنت می پرن که طرف مقابلت مادرش رو از دست داده.

*هر وقت می خوای انگلیسی تایپ کنی کیبورد رو فارسیه و وقتی میفهمی که جمله رو تا آخر تایپ کردی!

*همیشه وقتی می خوای «ست» بپوشی، یه تیکش تو رخت چرکاست!

*پریدن فیوز برق با حساسیت مسابقه فوتبال رابطه مستقیم داره.

*تمام ماه ظرفاتو می شوری، خشک می کنی، میذاری تو کابینت، درست روزی که مامانت میاد بهت سر بزنه کلی ظرف نشسته داری، پاک آبرومت میره!

*هروقت همه چیز زندگیت سرجاشه، یه چیزی رو جای اشتباه گذاشتی که بعدا صداش درمیاد!

*همیشه هوس همون غذایی رو می کنی که تو یخچال نیست.

*میزان سنگ توی غذا با دندان های خراب و سست رابطه مستقیم دارد.

*هر وقت میای در کنسرو ماهی رو باز کنی حلقه اش کنده می شه!

*اگر تو یه اتوبوس پنجاه تا از بهترین نوع صندلی وجود داشته باشه، همیشه اون داغون داغونه سهم تو میشه!

*اینترنت همیشه پرسرعت کار میکنه مگر اینکه شما کار مهم و واجبی داشته باشید!

*همیشه 99 درصد اول سریع دانلود میشه، یک درصد آخر قطع میشه!!!

*فاصله شما با گیت سالن پرواز رابطه مستقیم داره با وزن باری که حمل می کنید و رابطه عکس داره با زمان باقی مانده تا پرواز!

*دقیقا وقتی داری با بابت راجع به گرفتن ماشین حرف میزنی، تلویزیون یه برنامه پخش می کنه درمورد تاسف بارترین تصادف های تاریخ بشر با ماشین!

*وقتی تزریقاتی ازت پرسید کی پنی سلین زدی فرقی نمی کنه که بگی 6 سال، 6 ماه، یا حتی 6 ثانیه پیش، چون اون هوس کرده ازت تست بگیره و تو بیشتر درد بکشی!

 




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 11:10 صبح | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

 

 

 

 




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 10:58 صبح | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

عکس پدری که هزینه تحصیلات عالیه ی پسرش رو از راه کشاورزی تامین میکرد.

پسر رد روز جشن فارق التحصیلی گفت:پدرم بزرگترین افتخار زندگی من است.




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 4:16 صبح | نویسنده : | نظرات ()

در زندگی ماو بهتر بگوییم در قدم گذاشتن بشر به عصر دیجیتال و فیزیک و الکترونیک نوین؛ نیمه رساناها نقش تاریخی ایفا کرده‌اند.نیمه رساناها در درون دستگاه‌های گوناگونی یافت میشوند. اساس ساخت پردازشگر‌ها و ریز پردازنده‌ها و تمام دستگاه‌هایی که به نحوی اطلاعات و عملیاتی را پردازش می‌کنند، نیمه رساناست.همچنین نیمه رسانا ها کاربرد های مختلف دیگری دارند اعم از باتری های خورشیدی و فناوری های ساخت آنها و دیگر کاربرد های آن که به تفصیل در این مقاله به آنها پرداخته شده است.

برای دانلود این مقاله لینک زیر ور در لاین بالای مرورگرتون سرچ کنید:

http://snk.to/f-c7hp233u

هرگونه مشکلی برای دانلود این فایل یا نظری راجع به ان داشتید درفسمت نظرات اطلاع دهید.




تاریخ : شنبه 92/5/12 | 3:22 صبح | نویسنده : | نظرات ()
<   <<   66   67   68   69   70   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز