روشنای میلیون ها خانه در فیلیبین با بطری اب
دانشجویان در دانشگاه فنی ماساچوست در ابداعی جالب دست به ساخت یک لامپ بطری خورشیدی زدهاند که میتواند روشنیبخش میلیونها خانه فاقد برق باشد.
این فناوری همان طور که از اسم آن بر میآید، از بطری یک لیتری آب تصفیهشده و مقداری سفیدکننده بوجود آمده و اکنون در میان خانههای فیلیپینی توزیع شده است.
هدف بنیاد سازنده این بطری روشنایی، استفاده از منابع جایگزین نور خورشید برای روشنایی بخشیدن به یک میلیون خانه این کشور تا سال 2012 بوده است.
برای درخشیدن این بطری، سوراخهایی در سقف فلزی خانه بوجود آمده و در هر کدام یک بطری بطوری که نیمی از آن از سقف دیده شود، بسته و محکم میشود.
آب تمیز باعث انتشار نور از طریق انعکاس در جهات مختلف شده و میتواند درخششی برابر با یک لامپ برق 55 وات را ارائه دهد. ماده سفیدکننده نیز از رشد کپک در آن جلوگیری کرده و از این رو این لامپها تا پنج سال از دوام برخوردارند.
اگرچه این لامپهای خورشیدی تنها در روز کاربری دارند، اما نیاز بسیاری از مردم مانیل، فیلیپین و دیگر شهرها را که خانهها در آنها با فاصله نزدیک از یکدیگر قرار داشته و نور خورشید از پنجرهها داخل نشده و در طول روز تاریک هستند، برآورده میکند.
از مزیتهای لامپهای بطری خورشیدی میتوان به امنیت و پایداری آنها در مقایسه با شمع یا اتصالات معیوب برقی اشاره کرد.
ساخت و نصب این لامپها نیز کمهزینه بوده و هزینه اجرایی در زمان کاربری ندارد.
تاریخ : شنبه 92/5/12 | 2:40 صبح | نویسنده : | نظرات ()
تأسیساتی که با استفاده از آنها انرژی جذب شده حرارتی خورشید به الکتریسیته تبدیل میشود نیروگاه حرارتی خورشیدی نامیده میشود این تأسیسات بر اساس انواع متمرکز کنندههای موجود و بر حسب اشکال هندسی متمرکز کنندهها به چهار دسته تقسیم میشوند:
1- نیروگاههایی که گیرنده آنها آینههای سهموی ناودانی هستند
2- نیروگاههاییکه گیرنده آنها در یک برج قرار دارد و نور خورشید توسط آینههای بزرگی بهنام هلیوستات به آن منعکس میشود. (دریافت کننده مرکزی)
3 - نیروگاههایی که گیرنده آنها بشقابی سهموی (دیش) میباشد
4-دودکشهای خورشیدی
قبلاز توضیح در خصوص نیروگاه خورشیدی بهتر است شرح مختصری از نحوه کارکرد نیروگاههای تولید الکتریسیته داده شود. بهتر است بدانیم در هر نیروگاهی اعم از نیروگاههای آبی، نیروگاههای بخاری و نیروگاههای گازی برای تولیدبرق از ژنراتورهای الکتریکی استفاده میشود که با چرخیدن این ژنراتورها برق تولید میشود. این ژنراتورهای الکتریکی انرژی دورانی خود را ازدستگاهی بنام توربین تأمین میکنند. بدین ترتیب میتوان گفت که ژنراتورها انرژی جنبشی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکنند. تأمین کننده انرژی جنبشی ژنراتورها، توربینها هستند توربینها انواع مختلف دارند در نیروگاههای بخاری توربینهایی وجود دارند که بخار با فشار و دمای بسیار بالا وارد آنها شده و موجب به گردش در آمدن پرههای توربین میگردد. در نیروگاههای آبی که روی سدها نصب میشوند انرژی پتانسیل موجود در آب موجب به گردش در آمدن پرههای توربین میشود.
بدین ترتیب میتوان گفت در نیروگاههای آبی انرژی پتانسیل آب به انرژی جنبشی و سپس به الکتریکی تبدیل میشود، درنیروگاههای حرارتی بر اثر سوختن سوختهای فسیلی مانند مازوت، آب موجود درسیستم بسته نیروگاه داخل دیگ بخار (بویلر) به بخار تبدیل میشود و بدین ترتیب انرژی حرارتی به جنبشی و سپس به الکتریکی تبدیل میشود درنیروگاههای گازی توربینهایی وجود دارد که بطور مستقیم بر اثر سوختن گاز به حرکت درآمده و ژنراتور را میگرداند و انرژی حرارتی به جنبشی و سپس به الکتریکی تبدیل میشود. و اما در نیروگاههای حرارتی خورشیدی وظیفه اصلی بخشهای خورشیدی تولید بخار مورد نیاز برای تغذیه توربینها است یا به عبارت دیگر میتوان گفت که این نوع نیروگاهها شامل دو قسمت هستند:
سیستم خورشیدی که پرتوهای خورشید را جذب کرده و با استفاده از حرارت جذب شده تولید بخار مینماید.
سیستمی موسوم به سیستم سنتی که همانند دیگر نیروگاههای حرارتی بخار تولید شده را توسط توربین و ژنراتور به الکتریسیته تبدیل میکند.
1- نیروگاههای حرارتی خورشید از نوع سهموی خطی:
دراین نیروگاهها، از منعکس کنندههایی که به صورت سهموی خطی میباشند جهت تمرکز پرتوهای خورشید در خط کانونی آنها استفاده میشود و گیرنده به صورت لولهای در خط کانونی منعکس کنندهها قرار دارد. در داخل این لوله روغن مخصوصی در جریان است که بر اثر حرارت پرتو های خورشید گرم و داغ میگردد.
روغن داغ از مبدل حرارتی عبور کرده و آب را به بخار به مدارهای مرسوم درنیروگاههای حرارتی انتقال داده میشود تا به کمک توربین بخار و ژنراتور به توان الکتریکی تبدیل گردد.
برای بهرهگیری بیشتر و افزایش بازدهی لوله دریافت کننده سطح آن را با اکسید فلزی که ضریب بالایی دارد پوشش میدهند و همچنین در محیط اطراف آن لوله شیشهای به صورت لفاف پوشیده میشود تا از تلفات گرمایی و افت تشعشعی جلوگیری گردد و نیز از لوله دریافت کننده محافظت بعمل آید.
ضمناً بین این دو لوله خلاء بوجود میآوردند برای آنکه پرتوهای تابشی خورشید در تمام طول روز به صورت مستقیم به لوله دریافت کننده برسد.
در این نیروگاهها یک سیستم ردیاب خورشید نیز وجود دارد که بوسیله آن آینههای شلجمی دائماً خورشید را دنبال میکنند و پرتوهای آن را روی لوله دریافت کننده متمرکز مینمایند.
تغییرات تابش خورشید در این نیروگاهها توسط منبع ذخیره و گرمکن سوخت فسیلی جبران میشوند. در چند کشور نظیر ایالات متحده آمریکا – اسپانیا – مصر – مکزیک –هند و مراکش از نیروگاههای سهموی خطی استفاده شده است که این نیروگاه هایا در مرحله ساخت و یا در مرحله بهرهبرداری قرار دارند. در ایران نیزتحقیقات و مطالعاتی در زمینه این نیروگاهها انجام شده و پروژه یک نیروگاه تحقیقاتی با ظرفیت 350 کیلووات توسط سازمان انرژیهای نو ایران در شیراز درحال انجام میباشد .
کلیه مراحل مطالعاتی، طراحی و ساخت این نیروگاه به طور کامل توسط مختصصین و مهندسان ایرانی انجام میپذیرد.
بدیهی است که با افزایش ظرفیت فنی و علمی که در اثر اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی شیراز عاید محققین مجرب ایرانی میشود ایران در زمره محدود کشورهای سازنده نیروگاههای خورشید از نو ع متمرکز کنندههای سهموی خطی قرار خواهند گرفت.
2- نیروگاههای حرارتی از نوع دریافت کننده مرکزی:
دراین نیروگاهها پرتوهای خورشیدی توسط مزرعهای متشکل از تعداد زیادی آینهمنعکس کننده بنام هلیوستات بر روی یک دریافت کننده که در بالای برج نسبتاًبلندی استقرار یافتهاست متمرکز میگردد. در نتیجه روی محل تمرکز پرتوهاانرژی گرمایی زیادی بدست میآید که این انرژی بوسیله سیال عامل که داخلدریافت کننده در حرکت است، جذب میشود و بوسیله مبدل حرارتی به سیستم آب وبخار مرسوم در نیروگاههای سنتی منتقل شده و بخار فوق گرم در فشار و دمایطراحی شده برای استفاده در توربین ژنراتور تولید میگردد.
این سیالعامل در مبدلهای حرارتی در کنار آب قرار گرفته و موجب تبدیل آن به بخار بافشار و حرارت بالا میگردد. در برخی از سیستمها سیال عامل آب است ومستقیماً در داخل دریافت کننده به بخار تبدیل میشود.
برای استفادهدائمی از این نوع نیروگاه در زمانی که تابش خورشید وجود ندارد مثلاًساعات ابری یا شبها از سیستمهای ذخیره کننده حرارت و یا احیاناً ازتجهیزات پشتیبانی که ممکن است از سوخت فسیلی استفاده کنند جهت ایجاد بخاربرای تولید برق کمک گرفته میشود.
مطالعات و تحقیقات در زمینهفناوری و سیستمهای این نیروگاهها ادامه دارد و آزمایشگاهها و مؤسساتمتعددی در سراسر دنیا در این زمینه فعالیت میکنند.
مطالعات ساختاولین نیروگاه خورشیدی ایران از نوع دریافت کننده مرکزی توسط سازمانانرژیهای نو ایران و با کمک شرکتهای مشاور و سازنده داخلی با ظرفیت یکمگاوات و سیال عامل آب و بخار در طالقان جریان دارد. کلیه مطالعات اولیه وپتانسیل سنجی و طراحی نیروگاه به انجام رسیده و یک نمونه هلیوستات نیزساخته شدهاست.
3- نیروگاههای حرارتی از نوع بشقابی:
یک نوع مدولی از گرآورنده ها تحت عنوان بشقاب سهموی یک سطح فضایی است که از دوران یک سهمی بوجود می آید و کانون آن یک نقطه است. برای اینکه چنین سیستمی کاملا موثر باشد لازم است که این گردآورنده تمام مدت بطرف خورشید نشانه گیری شود و در نتیجه به مکانیسم ردگیری دو محوری نیاز دارد. انرژی حرارتی را می توان با کمک یک سیال مناسب در ناحیه کانونی جمع آوری کرد و این انرژی را یا به یک سیکل ترمو دینامیکی جدا از گردآورنده منتقل نمود و یا اینکه در یک موتور کوچک ( در حدود Kwe 25 که در پشت نقطه کانونی سوار می شود،بکار برد. موتورهای استرلینگ نیز برای این کاربرد تحت توسعه بوده اند و موتورهای رانکین و برایتون هم برای این کاربرد ارزیابی شده اند. نمونه های کامل این سیستم های گردآوری – الکتریکی ساخته و آزمایش شده اند . ترکیب گردآورنده – استرلینگ با راندمان تبدیل نور خورشید به برق از قرار تقریبا 30% درتحت شرایط واقعی ساخته و آزمایش شده اند. به R&D بیشتر در زمینه موتور استرالنیگ، مبدل های حرارتی کانونی و سطوح بازتابنده ارزان قیمت نیاز هست تا بتوان کارآئی دراز مدت و توجیه اقتصادی سیستم را افزایش داد.
دریافت کننده مرکزی، معادل یک بشقابک بزرگ سهموی است. مجموعه ای از آینه هائی که هر یک بطور جداگانه انرژی خورشید را منعکس و متمرکز می کنند هلیوستات نامیده می شوند. انرژی توسط یک مبدل حرارتی که در روی یک برج نصب شده است و گیرنده نامیده می ود جذب می شود. یک کامپیوتر هر یک از هلیوستات ها را طوری کنترل می نماید که زاویه بین خورشید و گیرنده راهمیشه نصف می کند. اندازه و درجه حرارت این سیستم ها به آسانی با بویلر های بخار صنعتی و نیروگاهی قابل قیاس هستند. این سیستم ها تا معادلMwe 200 با ضریب ظرفیت سالیانه 50% و با دستگاههای تولید قدرت معمولی قابل استفاده هستند. یک نیروگاه نمونه Mwe10 که از بخار / آب بعنوان سیال ناقل حرارت استفاده می کند ساخته و آزمایش شده است و چندین تاسیسات کوچکتر دیگر هم ساخته شده اند. اجزاء نمونه برای سیستم های نسل دوم که بر پایه نمک مذاب نیترات پتاسیم / سدیم بعنوان سیال ناقل حرارت بنا شده اند نیز ساخته و آزمایش شده اند. R&Dدر زمینه گیرنده های پیشرفته و جنس مواد ذخیره و همچنین سطوح بازتابنده ادامه دارد. طرحی برای گنجاندن تکنولوژی نسل دوم ( نمک ) در یک نیروگاه نمونه با ظرفیت Mwe 10 درحال حاضر در دست است.
4-دودکشهای خورشیدی:
روش دیگر برای تولیدالکتریسیته از انرژی خورشید استفاده از برج نیرو یا دودکشهای خورشیدیمیباشد در این سیستم از خاصیت دودکشها استفاده میشود به این صورت که بااستفاده از یک برج بلند به ارتفاع حدود 200 متر و تعداد زیادی گرمخانههای خورشیدی که در اطراف آن است هوای گرمی که بوسیله انرژی خورشیدیدر یک گرمخانه تولید میشود و به طرف دودکش یا برج که در مرکز گلخانههاقرار دارد، هدایت میشود.
این هوای گرم بعلت ارتفاع زیاد برج باسرعت زیاد صعود کرده و با عث چرخیدن پروانه و ژنراتوری که در پایین برجنصب شدهاست میگردد و بوسیله این ژنراتور برق تولید میشود هم اکنون یکنمونه از این سیستم در 160 کیلومتری جنوب مادرید احداث گردیده که ارتفاعبرج آن به 200 متر میرسد. یک نمونه Kwe 100 در اسپانیا ساخته شده است.
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 3:10 عصر | نویسنده : | نظرات ()
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 3:9 عصر | نویسنده : | نظرات ()
قبل از همه بگویم که سلول های خورشیدی را با یک نام دیگر یعنی فتوولتاییک ( photovoltaic ) نیز میشناسند که فتو به معنی نور و ولتاییک به معنی الکتریسیته می باشد .همه این سلول ها در خود یک یا چند میدان الکتریکی دارند که باعث ایجاد ولتاژ می شوند .
در یک کریستال ، پیوندها ( بین اتم های سیلیکون) از الکترون تشکیل شده اند که بین تمام اتم های کریستال تقسیم شدند . وقتی نور به سطح کریستال می تابد جذب می شود . این نور باعث تحریک یکی از الکترونها در یکی از اتمها می شود و آن را به سطوح بالاتر انرژی ( دوستانی که درس فیزیک الکترونیک را پاس کرده اند کاملا متوجه عرائض بنده می شوند ) هدایت می کند . این الکترون با این انرژی و با استفاده از میدان الکتریکی موجود ، در یک مسیر مشخص و با آزادی بیشتر نسبت به حالت قبلی که در بند بود حرکت می کند و حرکت آزادانه الکترون به معنی ایجاد جریان می باشد . با وصل کردن سیم مسی به بالا و پایین این سلول خورشیدی می توان جریان تولید شده را به تسخیر در آورد .
این جریان به همراه ولتاژ حاصل از میدان الکتریکی ، توان الکتریکی را تشکیل می دهند . این همان توانی است که مشخصه یک سلول خورشیدی می باشد یعنی فرضا می گویند این سلول 5 وات هست .
معمولا سلول هایی که 12 ولتی هستند بین 16 تا 20 ولت خروجی می دهند که برای رگوله کردن این ولتاژ از کنترل کننده شارژ استفاده می کنند . کار این کنترل کننده دقیقا مثل رگولاتورهای ولتاژ می باشد . از خروجی این کنترل کننده اگر مدار DC باشد مستقیما به آن می رود اما اگر مصرف کننده AC باشد باید ولتاژ خروجی کنترل کننده را ابتدا به باتری های قابل شارژ داد ( برای استفاده در زمانی که خورشید نیست ) سپس به یک مدار اینورتور که وظیفه اش تبدیل سیگنا DC به AC می باشد .
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 3:3 عصر | نویسنده : | نظرات ()
ماشینهای مخصوص : به تعبیری می توان این درس را نقطه عطف درسهای تخصصی این گرایش دانست. زیرا این درس به بررسی در مورد ماشینهای ویژه می پردازد که این ماشینها در وسایل خانگی کاربرد فراوان دارند. تولید و نیروگاه: این درس یکی از درسهای بسیار جذاب این گرایش است، زیرا برخلاف دیگر درسها، زیاد به مسائل نظری، نمی پردازد و جنبه بسیار عملی دارد. آشنایی با انواع نیروگاهها (آبی، اتمی، بادی، بخار، ...) و همچنین بحث کلی در مورد این نیروگاهها و روشهای کاری آنها از مباحث این درس است
الکترونیک قدرت: الکترونیک قدرت در عمل بین الکترونیک و قدرت، آشتی برقرار کرده است. به طور مثال می توان با فرمان یک ریزپردازنده که حدود 5 ولت و 200 میلی آمپر است یک کارخانه را راه اندازی کنیم. درزمینه الکترونیک قدرت المانهایی نظیر تریستور، ترانزیستور و ... کاربردهای فوقالعاده زیادی دارند. از مزایای این قطعات تحمل توانهای بالا می باشد
.بررسی سیستمهای قدرت 2 : این درس بیشتر در موردانتقال انرژی و مشکلات موجود در این راه صحبت می کند. از جمله مطالب ارائه شده دراین درس می توان به پخش بار اقتصادی در شبکه های قدرت، اتصال کوتاههای متقارن ونامتقارن روی شبکه قدرت و پایداری سیستمهای قدرت اشاره نمود.
.رله و حفاظت : یک شبکه قدرت را باید در مقابل خطرات احتمالی (اتصال کوتاهها) محافظت کرد. از وسائلی که در این مورد استفاده می شود میتوان به رله ها اشاره کرد که بسته به نوع رله به محض ایجاد یک حالت خطا و یا خرابی در شبکه وارد عمل شده، قسمتی از شبکه را جدا کرد.
عایق و فشار قوی : با توجه به تفاوتهای ولتاژهای فشارقوی با ولتاژهای فشار ضعیف، به طور حتم تولید، اندازه گیری و بهره برداری از این ولتاژها تفاوتهای عمده ای با ولتاژهای فشار ضعیف دارد و برای عایق بندی شبکه فشارقوی باید از عایقهای مخصوصی استفاده کرد. فصل نخست این درس به بررسی این مقوله می پردازد.در بخش دوم این درس انواع تخلیله الکتریکی، مراحل مختلف آن در عایقها و اثرات مختلف شکست بر عایق مورد بررسی قرار می گیرد.
ترمودینامیک : شاید اولین سوالی که در مرحله اول به ذهن برسد ارتباط این درس با درسهای برق باشد. کاربرد اصلی مطالب این درس مبحث تولیدنیروگاه است. زیرا هنگام آشنایی با انواع نیروگاهها (نیروگاه بخار، گازی، اتمی و (… باید اطلاعاتی در مورد سیکل کاری آنها داشته باشیم، پس داشتن اطلاعاتی در مورد ترمودینامیک ضروری است.
اصول میکروکامپیوتر : این درس را به جرات می توا ن از جذابترین و پرکاربردترین درسهای برق دانست زیرا در دنیای امروز که تمامی وسایل مکانیکی آنالوگ جای خود را به وسایل دیجیتالی می دهند، داشتن اطلاعات کافی در موردنحوه کار پروسسورها از اولین نیازهای یک مهندس برق می باشد. با ترکیب مطالب این درس با هر کدام از درسهای دیگر می توان طرحهای بسیار جالب و پرکاربردی را طرح ریزی کرد.
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 2:55 عصر | نویسنده : | نظرات ()
3- در صورتیکه در فیدرهای ورودی از لامپ سیگنال و ولتمتر استفاده میگردد سعی گردد لامپ سینگنال از زیر کلید و ولتمتر از بالای کلید تغذیه گردد (یابالعکس).
4- مقدار جریانی که در یک ثانیه یک سیم قابلیت تحمل آن را دارد از فرمول زیر محاسبه میگردد.
سطح مقطع = S 200 × S = Imax
جریان ماکزیم = Imax
5- سیمهایی که مستقیماً از روی باس بار گرفته می شود باید کمتر از 2.5 میلیمتر مربع نباشد و ایزوله گردد. در صورتیکه قطر سیم از حد معین A بیشتر شود نیاز به ایزوله ندارد:
200 × S = A
A : مقدار جریانی که در یک ثانیه باعث قطع کلید اصلی می گردد
6- از کنتاکت میکروسوئیچ تست و سرویس جهت مدارات قطع و وصل استفاده گردد نه از کنتاکت رله کمکی متأثر از میکروسوئیچ زیرا در هنگام قطع برق به طور ناخواسته رله کمکی بی برق شده و دستور قطع می دهد.
7- هیچگاه از مس بافته شده به جای هادی انعطاف پذیر جهت قسمتهای دارای ولتاژ استفاده نگردد. زیرا پس از گذشت زمان مس بافته شده انعطاف لازم را از دست می دهد.
8- جهت ارتباط کامل سیستم ارت تابلو حتماً در محل اتصالات از واشرخاردار استفاده گردد یا محل اتصال رنگبری شود.
9- در صورتیکه از کلید AC به جای DC استفاده گردد قدرت قطع کلید در ولتاژ DC سه برابر کاهش می یابد.
10- در صورتیکه رله کلید (MCCB) از نوع الکترونیکی باشد در جریان DC عملکرد مناسبی ندارد ولی عملکرد رله حرارتی در هر دو نوع جریان یکسان می باشد.
11- از مینیاتوری DC می توان در جریان AC استفاده نمود ولی عکس این موضوع مجاز نمی باشد.
12- در صورتیکه از CT دو رنج در تابلو استفاده می گردد حتماً نوع اتصال اولیه CT (نسبت تبدیل CT) بایستی در نقشه الکتریکی مشخص گردد.
13- در صورت استفاده از نمایشگر نئونی در تابلوی فشار متوسط ترجیحاً سعی گردد از نوع خود تغذیه استفاده گردد. در صورت استفاده از نوع تغذیه کمکی، با قطع برق تغذیه نمایشگر نیز خاموش میگردد در حالیکه ولتاژ روی باسبار وجوددارد.
14- جهت کاهش زمان سیم کشی و همچنین سیم مصرفی، بهتر است در جائی که از کنتاکتهای سری رله شیشه یا کنتاکتورو ... استفاده می گردد حتماً محل قرار گیری المانهای مذکور در طراحی و وایرینگ الکتریکی لحاظ گردد.
15- در هنگام نوشتن وایرینگ کنتاکت المانهای هم پتانسیل، دقت شود المانهایی که نزدیکتر به محل نقطه مبدأ قرار دارند زودتر نوشته شوند.
16- در هنگام انتخاب باس بار دقت شود که باس بار تحمل 5/1 برابر جریان کلید ورودی را داشته باشد که این موضوع در هنگامی که خروجیهای تابلو موتوری باشد اهمیت بیشتری دارد.
17- در هنگام چیدمان المانهای تابلو دقت گردد که ترموستات در دورترین نقطه نسبت به هیتر قرار داشته باشد و هیتر در پایین ترین قسمت تابلو قرار گیرد.
18- در تابلوی فشار ضعیف سعی شود مدار هیتر و روشنایی از زیر کلید ورودی گرفته شود (زمانیکه از دو ورودی استفاه میگردد طبق منطق درخواستی طراحی گردد)
19- در مدار اینترلاک الکتریکی تابلو بایستی از کنتاکتهای خود المانها درگیر در اینتر لاک استفاده گردد نه از کنتاکتهای رله کمکی متأثر از المانهای درگیر.
20- حداکثر فاصله مجاز جهت نصب کلید فیوز و کلیدهای اصلی از کف تابلو 1600 میلیمتر
می باشد
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 2:52 عصر | نویسنده : | نظرات ()
Voto ، ترکیبی از یک اجاق گاز کوچک و شارژر پورت USB است که با یک پیل سوختی کار می کند.
Voto بسیار مناسب برای علاقه مندان به محیط زیست که نمی خواهند برای پخت و پز از آتش استفاده کنند. استفاده از آتش خطر آتش سوزی برای جنگل ها را خواهد داشت بنا براین این وسیله برای مسافران کاربرد دو منظوره خواهد داشت.
Voto ، ترکیبی از یک اجاق گاز کوچک و شارژر پورت USB است که با یک پیل سوختی کار می کند.
برای شارژ دستگاه های تلفن همراه مورد استفاده قرار می گیرد.
Voto بسیار مناسب برای علاقه مندان به محیط زیست که نمی خواهند برای پخت و پز از آتش استفاده کنند. استفاده از آتش خطر آتش سوزی برای جنگل ها را خواهد داشت بنا براین این وسیله برای مسافران کاربرد دو منظوره خواهد داشت.
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 12:50 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
نام استاندارد |
حروف اختصاری |
استاندارد ملی آمریکا |
|
استاندارد مهندسان مکانیک آمریکا |
|
استاندارد تست و مواد |
|
استاندارد انجمن جوشکاری آمریکا |
|
استاندارد ملی انگلستان |
|
استاندارد ملی آلمان |
|
استاندارد بینالمللی برق و الکترونیک |
|
استاندارد مهندسان برق و الکترونیک آمریکا |
|
استاندارد صنعت برق ایران |
|
استاندارد برق و الکترونیک آمریکا |
|
استاندارد ایمنی و آتشسوزی آمریکا |
تاریخ : جمعه 92/5/11 | 12:47 صبح | نویسنده : | نظرات ()
خوره های کامپیوتر و تکنولوژی که اصطلاحا به آنها گیک گفته می شود همیشه به دنبال وسایل و لوازمی هستند که رگه هایی از فناوری در آنها وجود داشته باشد . البته حتما هم لازم نیست که فناوری به صورت واقعی در آنها وجود داشته باشد . حتی وجود طرحی از وسایل الکترونیکی در وسایل مختلف می توان آنها را به وجد بیاورد .
امروز میخواهیم با نشان دادن چند بالش که طرحی هایی از دنیای فناوری دارند ، گیک ها را به وجد بیاوریم!
تاریخ : پنج شنبه 92/5/10 | 10:47 صبح | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت 63.6 مگابیت سرعت و افزایش 9 درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت.
در سه ماه نخست امسال کره جنوبی با سرعت 44.8 مگابیت به رده چهارم سقوط کرد و از ژاپن و رومانی با سرعت اینترنتهای 50 و 47.9 مگابیت در ثانیه عقب ماند.
در جدول امسال جایگاه آمریکا و سوئد تغییر کرده است، سال گذشته سوئد در رده نهم و آمریکا در رده هشتم قرار داشت.
نمودار میانگین اوج سرعت اینترنت از سه ماهه سوم سال 2007 تا سه ماهه اول 2013
آکامی برای ارائه این گزارش خدمات اینترنتی 243 کشور جهان را بررسی کرده است.
براساس این گزارش مشترکان در سه ماهه اول سال 2013 با 208 حمله DDoS ( محروم سازی از سرویس) رو به رو بوده اند که این میزان اندکی نسبت به سه ماه گذشته آن بیشتر است، چرا که تعداد این حملات در سه ماه چهارم سال 2012 به 200 مورد رسیده بود. از این تعداد حمله 35 درصد مشتریان تجاری، 22 درصد مشتریان رسانه ای، 7 درصد مشتریان با فناوری بالا، 4 درصد بخش عمومی را هدف گرفته بودند. این حملات توسط 154 سازمان مختلف گزارش شده است.
میانگین اوج سرعت اینترنت جهانی 18.4 مگابیت است که این امر نسبت به سه ماهه گذشته 9.2 درصد و نسبت به سال گذشته 36 درصد تغییر داشته است.
میانگین اوج سرعت اینترنت در ایران کندترین مورد در سه ماهه نخست بوده که در این دوره به 3.2 مگابیت در ثانیه رسیده است.
تاریخ : چهارشنبه 92/5/9 | 1:42 عصر | نویسنده : | نظرات ()