سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رشد اینترنت در آینده باور ناپذیر خواهد بود و در حال حاضر، تعداد تجهیزات متصل به شبکه، برابر جمعیت کل جهان است که در سال 2015 تعداد تجهیزات 2 برابر جهان خواهد شد.

 

بنابراین گزارش، رشد اینترنت در آینده باور ناپذیر خواهد بود .

 

هر دقیقه در اینترنت چه اتفاقی می افتد؟

به گزارش سرویس وبگردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بیش از 2 میلیون جستجو (Search Engine)، 640 ترابایت حجم کل ترافیک جا به جا شدن، 3/1 میلیون تماشای ویدیو، 20 میلیون تماشای عکس، 6 میلیون تماشای فیس بوک، دانلود 47000 نرم افزار (app) اتفاق می افتد.

 

در حال حاضر، شمار تجهیزات متصل به شبکه برابر جمعیت کل جهان است که در سال 2015 تعداد تجهیزات 2 برابر جمعیت جهان خواهد شد. پیش بینی می شود که در سال 2015 برای تماشای تمام ویدیوهایی که از طریق اینترنت تنها یک ثانیه جا به جا می شوند 5 سال زمان نیاز باشد.




تاریخ : یکشنبه 92/5/20 | 2:28 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

تام استانیفورد،‌ دوچرخه سوار معلول انگلیسی، به یکی از نادرترین بیماری های جهان مبتلاست و به همین علت، زیر پوستش هیچ گونه غده چربی رشد نمی کند و در نتیجه، چهره ای خشن دارد.

این مرد که از 12 سالگی متوجه از بین رفتن بافت های چربی صورتش شده، هیچگاه از این موضوع احساس شرمساری نداشته و با این روحیه، حتی در رقابت های دوچرخه سواری، بارها به قهرمانی رسیده است.


تاثیر نبود غده چربی در خشن شدن صورت

پزشکان هم اکنون در تلاش اند به طور مصنوعی به بدن این قهرمان دوچرخه سواری، چربی تزریق کنند؛ گرچه بدن این فرد پس از مدتی شروع به تجزیه چربی ها می کند.

علت صورت خشن دوچرخه سوار معلول  انگلیسی

علت صورت خشن این مرد، نبود چربی است




تاریخ : یکشنبه 92/5/20 | 2:24 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

گروهی از پژوهشگران در ایتالیا، برای بی نیاز کردن معلولان از عصا و صندلی چرخ دار، یک اسکلت خارجی برای بدن ساخته اند که می تواند افزون بر نگه داشتن فرد معلول، با فرمان مغزی، آن را هدایت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پژوهشگران، برای افراد معلول، «لباس اسکلتی» ساختند.

این اسکلت که نام آن « مایند واکِر» (Mind Walker) (به معنای « راه برنده با فرمان ذهن ») است، به فرد کمک می کند به طور مستقل بتواند حرکت کند، بایستد و بنشیند و از محدودیت وی در فعالیت های اجتماعی، می کاهد.


این اسکلت، نخستین نمونه  در نوع خود در جهان است. تا پیش از این، آنچه ساخته  شده بود با نشانه های الکتریکی حرکت می کرد؛ اما این اسکلت، فقط با فرمان مغز حرکت می کند و برای این کار، کافی است فرد معلول  کاربر، کلاه الکترونیکی بر سر بگذارد. یک سر الکترودهای کلاه، به سر فرد، و سر دیگر آنها به اسکلت متصل می شود.


به این  ترتیب، شخص با فرمان مغز حرکت کرده، اسکلت را به حرکت وامی دارد، از زمین بلند می شود، می نشیند و جلو می رود.


پژوهشگران درصددند این اسکلت را برای حرکات مشکل تر، از جمله خرید کردن و آشپزی، تکمیل کنند.




تاریخ : یکشنبه 92/5/20 | 2:21 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()

با ابتکار طراحان کشور، دیگر نگران جدا نکردن شارژر خود از برق نباشید!

تیمی از دانشجویان طراحی صنعتی ایران موفق به ارائه طرحی شده‌اند که مشکل ادامه مصرف انرژی توسط شارژرهای متصل به پریز برق که از دستگاه الکتریکی جدا شده‌اند را برطرف کرده و به نگرانی آسیب دیدن شارژرها در این شرایط پایان می‌دهد.


 کوروش مهدوی، دانش‌آموخته طراحی صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنر و معماری که با همکاری سهیل قیامی، المیرا چراغی ، سبا صبور صادق‌زاده و یسنا کلانتر، موفق به طراحی شارژر با قابلیت قطع خودکار شده‌اند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح PowerCutter در مسابقات طراحی صنعتی Reddot 2012 که از معتبرترین رقابت‌های جهانی طراحی صنعتی است، موفق به کسب عنوان برتر شده است. امسال بیش از سه هزار و 736 طرح از سوی 906 طراح، 262 شرکت و 113 دانشگاه از 57 کشور جهان به مسابقه Reddot ارائه شده بود که هیات داوران 21 نفره مسابقه که از 14 کشور مختلف بودند 217 طرح را به عنوان برندگان مسابقه امسال انتخاب کردند. 

وی از Power Cutter به عنوان نسل جدید شارژرها یاد کرد و گفت: اغلب این گونه تصور می‌شود که شارژر دستگاه‌های الکتریکی مانند تلفن همراه، لپ تاپ و ... در صورت اتصال به منبع انرژی (برق شهر) مقدار بسیار کمی انرژی مصرف می‌کند و ارزش جدا کردن از پریز برق را ندارد. شاید برخی از مردم حتی نمی‌دانند زمانی که دستگاه را از شارژر جدا می کنند، شارژر به تنهایی به مصرف برق ادامه می دهد. Power Cutter برای حل این مساله طراحی شده است.

المیرا چراغی از اعضای تیم طراحی این شارژر جدید هم درباره ساختار آن به خبرنگار ایسنا گفت: درون سوکت این شارژر یک سوئیچ ساده مکانیکی قرار داده شده است که با طراحی خاص سیم‌های ورودی، زمانی که سوکت به دستگاه وصل نیست، مدار اصلی غیر فعال شده و حتی اگر آداپتور به پریز دیوار متصل باشد، انرژی مصرف نمی‌کند. هنگامی هم که سوکت به دستگاه متصل شود، سوئیچ فعال شده و مدار متصل می‌شود.

وی درباره این طرح دوستدار محیط زیست خاطرنشان کرد: با استفاده از Power Cutter ضمن این که نگرانی افراد بابت جدا نکردن شارژر از پریز برق و اتلاف انرژی ناشی از آن برطرف می‌شود، دوام آداپتور نیز افزایش می‌یابد. همچنین اگر مقدار به ظاهر ناچیز صرفه جویی شده در یک شارژر را در تعداد بالا در نظر بگیریم، شاهد صرفه جویی مقدار زیادی از منابع انرژی در نتیجه آسیب کمتر به محیط زیست خواهیم بود.

سهیل قیامی، دیگر عضو تیم طراحی Power Cutter هم با اشاره به پیگیری ثبت اختراع این طرح در کشور گفت: این طرح هم اکنون در مراحل ثبت اختراع قرار دارد.

وی افزود این طرح قابلیت به کارگیری در همه دستگاه های شارژی مانند تلفن همراه و لپ تاپ و دستگاههایی از این قبیل را دارد.

قیامی گفت: در حال حاضر، تیم در حال مذاکره با شرکت های خارجی برای تولید این محصول است اما در صورت اعلام آمادگی هر یک از شرکت های داخلی، تیم، علاقه‌مند و آماده همکاری در زمینه تولید این محصول در ایران است.




تاریخ : پنج شنبه 92/5/17 | 2:14 صبح | نویسنده : | نظرات ()

یک طراح فرانسوی در ایده‌ای جالب به طراحی یک درخت الکتریکی پرداخته که با صفحات خورشیدی خود نور را جذب کرده و می‌تواند تلفن همراه را طی چهار ساعت شارژ کند.

این درخت بونسای تقلیدی کوچک موسوم به «Electree+» که توسط ویویان مولر طراحی شده، در حقیقت یک شارژر تزئینی دستگاههای الکتریکی بوده که از 27 صفحه خورشیدی بجای برگ برخوردار است.

این صفحات سیلیکونی مینیاتوری در جهات مختلف برای جذب بهتر نور قابل تنظیم بوده و در پایه دستگاه یک پیل برای ذخیره انرژی خورشیدی قرار دارد.

این شارژر درختی در ظرفیت کامل خود می‌تواند تا دوبار یک دستگاه آی‌پد را شارژ کرده و طی چهار ساعت شارژ یک تلفن همراه را تامین کند.

با افزایش هزینه‌های انرژی، این دستگاه برای کمک به دوستداران فناوری برای شارژ تلفن همراهشان با یک شیوه زیست سازگار طراحی شده است.

این شارژر از یک ارتباط یو‌اس‌بی در زیر پایه چوبی خود برخوردار بوده و قیمت آن 283 پوند است.مولر این دستگاه را با الهام از درختان ساخته که برگهای آنها مانند یک صفحه خورشید طبیعی کار می‌کنند.

بونسای یک شکل هنری سنتی ژاپنی است که در آن درختان در گلدانهای کوچک پرورش داده می‌شوند.




تاریخ : پنج شنبه 92/5/17 | 2:11 صبح | نویسنده : | نظرات ()

تیم تحقیقاتی دانشگاه کالیفرنیا با همکاری محقق ایرانی با استفاده از ولتاژ الکتریکی به جای جریان الکتریکی به پیشرفت عمده‌ای در طراحی حافظه مغناطیسی (MRAM) فوق سریع و با ظرفیت بالا دست یافتند.

به گزارش راسخون به نقل از ایسنا، در حال حاضر حافظه مغناطیسی بر پایه فناوری موسوم به اسپین انتقال گشتاور (STT) استوار است که از اسپین الکترون استفاده می‌کند؛ اما این حافظه به مقدار معینی انرژی نیاز دارد و ظرفیت حافظه نیز محدود است.

حافظه مغناطیسی موسوم به MeRAM از پتانسیل بسیار بالایی برای آینده تراشه‌های حافظه در دستگاه‌هایی مانند تلفن همراه هوشمند، رایانه ها و ذخیره سازی داده حالت جامد (SSD) برخوردار است.

این حافظه ترکیبی از انرژی پایین با سرعت بالا در خواندن و نوشتن داده ها و توانایی فلش مانند برای حفظ داده‌ها در شرایطی است که هیچ انرژی اعمال نمی‌شود.

در حافظه MeRAM برای نوشتن داده ها، جریان الکتریکی STT با ولتاژ جایگزین می شود؛ این اقدام نیاز به حرکت تعداد زیادی از الکترون ها را در طول سیم کاهش می دهد؛ در این شرایط کارآمدی مصرف انرژی سیستم بین 10 تا یک هزار برابر افزایش پیدا می کند.

«پدرام خلیلی امیری» دانشیار پژوهشی مهندسی برق دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس(UCLA) و همکار این طرح تأکید می کند: توانایی سوئیچ مغناطیسی در مقیاس نانو با استفاده از ولتاژ پایین، یک دستاورد چشمگیر و پیشرفت سریع تحقیقات در حوزه مغناطیس محسوب می شود.

توسعه این فناوری بشکل یک محصول علاوه بر کاهش میزان مصرف انرژی، می تواند باعث فراهم شدن زمینه کاربردهای جدید شود که به کاهش هزینه ها و افزایش ظرفیت حافظه منجر می شود.




تاریخ : پنج شنبه 92/5/17 | 2:8 صبح | نویسنده : | نظرات ()

مقامات حمل و نقل ژاپن از نمونه اولیه قطار مغناطیسی جدیدی رونمایی کردند که به گفته آنها می تواند حدود 500 کیلومتر را در ساعت طی کند.

 

شرکت راه آهن مرکزی ژاپن، ساخت نمونه اولیه این قطار را به پایان برده و این قطار برای آزمایش در سال 2017 آماده است.

این قطار فوق سریع قرار است نخستین خدمات خود را در مسیر بین توکیو و ناگویا ارائه دهد و این سفر 257 کیلومتری را در حدود 40 دقیقه بپیماید.

قطارهای مغناطیسی کنونی ژاپن می توانند به سرعت حدود 241 کیلومتر بر ساعت برسند و مسافت توکیو تا ناگویا  را طی یک ساعت و نیم طی کنند.

بر اساس اعلام راه آهن مرکزی ژاپن پس از افتتاح نخستین خط این قطار در سال 2027، این شرکت قصد دارد با صرف هزینه حدود 102 میلیارد دلار مسیرهای این قطار را به اوزاکا تا سال 2045 گسترش دهد.

 

قطارهای مغناطیسی یا ماگلو گونه‌ای از قطارها هستند که بطور شناور در هوا در فاصله کمی از ریل قرار دارند و بدون دریافت مقاومت زیادی از محیط می‌توانند با سرعت‌های بسیار زیاد به پیش بروند. این قطارها برای حرکت خود از نیروی الکترومغناطیسی بهره می‌گیرند.

در ماگلو تماس با ریل وجود ندارد و قطارها به جای غلتیدن چرخ‌ها برای ریل با نیروی مغناطیسی در هوا شناور شده و به جلو رانده می‌شوند. در فناوری ماگلو نیروی مغناطیسی قطار را از زمین بلند کرده و با استفاده از موتور خطی و نه دوار رانده و در یک مسیر مشخص هدایت می‌کند.

این قطارها نصف انرژی هواپیما را مصرف کرده و با همان سرعت نیز حرکت می کنند.




تاریخ : پنج شنبه 92/5/17 | 2:6 صبح | نویسنده : | نظرات ()

صفحه نمایشگر جدیدی برای تبلت ها رونمایی شده که به نازکی ورقه کاغذ است و می توان بدون آنکه آسیب ببیند آن را لوله کرد و به زمین انداخت.

 

این نمایشگر که توسط محققان دانشگاه کوئین کانادا با همکاری شرکت پلاستیک لاجیک و آزمایشگاه های اینتل ابداع شده است، می تواند به گجت های جدید و بدیعی منجر شود که نه تنها به نازکی کاغذ هستند بلکه عملا نمی شکنند.

شرکت سازنده این صفحه نمایشگر، نسخه جدیدی از یک میزکار را عرضه کرده است که ورقه های کاغذ به جای نمایشگر بر روی آن قرار دارد.

این شرکت قصد دارد اواخر هفته جاری نمایشگرهای نوین خود را در نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی CES  در لاس وگاس عرضه کند.

این شرکت همچنین مفهوم میزکار جدیدی را عرضه کرده است که با استفاده از ورقه های کاغذ برای هر اپلیکیشین به جای نمایشگرهای معمولی با ویندوز کار می کند.

به جای استفاده از چندین اپلیکیشین یا ویندوز بر روی یک نمایشگر واحد، کاربران 10 یا تعداد بیشتری نمایشگر تعاملی یا "PaperTabs"دارند که هریک اپلیکیشن متفاوتی را ارائه می کنند.

از این ورقه های نازک می توان به عنوان کتاب الکترونیکی نیز استفاده کرد که در آن کاربر به آسانی نمایشگر را برای ورق زدن کتاب، تکان می دهد.

 

مدیر آزمایشگاه رسانه انسانی دانشگاه کوئین می گوید استفاده از PaperTabsکار با اسناد چندگانه را ساده تر می کند.

می توان با کنار هم قرار دادن این PaperTabها یک صفحه نمایشگر بزرگ ایجاد کرد.

شرکت اینتل مدعی است این فناوری می تواند در نهایت جایگزین صفحه نمایشگرهای معمولی شود.

رایان براتمن محقق اینتل می گوید طی پنج تا 10 سال اغلب رایانه ها از نوت بوک ها گرفته تا تبلت ها شبیه این ورقه ها رنگی خواهند بود.

سازندگان این فناوری مدعی اند این شیوه می تواند جایگزین کاغذ شود.

PaperTabها می توانند چندین سند کاغذی را در خود جای داده و نمایش دهند و دیگر نیازی به نمایشگرهای معمولی رایانه ها نباشد.

نمونه اولیه PaperTabقرار است اواخر هفته جاری در نمایشگاه CESعرضه شود.

PaperTabدارای نمایشگر شفافیت بالای 10.7 اینچی کاملا انعطاف پذیر ساخت پلاستیک لاجیک و صفحه لمسی است و از نسل دوم پردازنده های CoreTM i5اینتل بهره مند است.





تاریخ : پنج شنبه 92/5/17 | 2:3 صبح | نویسنده : | نظرات ()

محققان دانشگاه دولتی کارولینای شمالی می‌گویند، از فلز مایع برای خلق سیم‌های کسشانی استفاده کرده‌اند که در صورت قطع و بریده شدن می‌توانند خود را ترمیم کنند.

 

در این سیم قابل ارتجاع از یک پلیمر کشسان در اطراف مغزی رسانای فلز مایع که آلیاژی از ایندیوم و گالیوم ساخته شده، استفاده شده است.

در این سیم، هم مغزی فلز مایع و هم پوشش پلیمری آن می‌توانند در سطح مولکولی پس از  قطع شدگی خود را ترمیم کرده و ارتباط دوباره برقرار شود.

پرفسور مایکل دیکی استاد مهندسی زیست مولکولی و شیمی و مجری این طرح گفت: از آنجا که از فلز مایع استفاده کردیم این سیم‌ها خاصیت‌های رسانایی بسیار فوق العاده‌ای دارند.

به گفته وی به خاطر اینکه این سیم‌ها از نوع سیم‌ها کشسان و خود ترمیم شونده هستند کاربردهای بالقوه بسیاری در فناوری‌هایی دارند که در تحت محیط‌های فشار بالا هستند.

وقتی این سیم‌ها تکه تکه شده یا قطع می‌شوند فلز مایع، اکسید می‌شود و پوسته‌ای را شکل می‌دهد که مانع از نشت پوشش و غلافش می‌شود.

وقتی لبه‌های قطع شود سیم به یک دیگر باز می‌گردند، فلز مایع دوباره متصل می‌شود و پوشش و غلاف پلیمری‌اش نیز دوباره پیوندهای مولکولی را برقرار می‌سازد.

این پژوهشگران می‌گویند این ابتکار به ما امکان می‌دهد تا مدارهای بسیار پیچیده‌تری خلق کرده و سیم کشی مدارهای موجود را بازسازی کنیم .




تاریخ : پنج شنبه 92/5/17 | 1:59 صبح | نویسنده : | نظرات ()

ژاپن یکی از زلزله خیز ترین کشورهای دنیاست.

 

در همین راستا این کشور به دنبال استفاده از تکنولوژی های مختلف برای هشدار به مردم و کاهش تلفات در هنگام زلزله است.

ابتکار جدید ژاپنی ها ساخت چراغ قوه ای است که در هنگام زلزله مردم را آگاه می کند. این امر از طریق امواج رادیویی انجام می گیرد و با صدایی مخصوص لرزشهای کوچک لایه های داخلی را هم اطلاع رسانی می کند.

ضمنا نگران تمام شدن شارژ این چراغ قوه نباشید چون می تواند 14 ساعت درخود شارژ را نگه دارد و با رابط مخصوص با موبایل شما هم شارژ می شود.





تاریخ : چهارشنبه 92/5/16 | 3:20 صبح | نویسنده : | نظرات ()
<   <<   61   62   63   64   65   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز