طرح یک تلفن هوشمند اسکریپتی !
با اندازه ای در حدود یک ریموت کنترلر تلویزیون ، این طرح ، یاد آور طرحی است که از آیفون ، در حدود یک سال پیش دیدیم. بلندترین طرح در بین گوشیهای همراه ، به یک صفحه نمایش انعطاف پذیر برای استفاده بهینه کاربر از دستگاه مجهز است.این دستگاه نیاز به وصل شدن به برق ، برای دریافت انرژی را ندارد و از طریق بدنه خود ، انرژی خورشیدی را به انرژی الکتریکی مورد نیازش تبدیل میکند.
تاریخ : جمعه 92/6/1 | 6:6 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
حسین زیارتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: طراحی موتورسیکلت پاراکس از مهرماه سال 91 آغاز شد و حدود 8 ماه زمان برد و اکنون کار ساخت آن نیز به پایان رسیده است .
وی اظهار داشت: این موتورسیکلت با برق شهری کار می کند و مدت زمان شارژ آن نیز حدود دو ساعت است و با هر بار شارژ شدن 120 کیلومتر مسافت را با سرعت 170 کیلومتر در ساعت طی می کند.
سرپرست گروه طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی پاراکس ادامه داد: این موتورسیکلت کاملا دوستدار محیط زیست است و هیچ گونه آلودگی زیست محیطی به همراه ندارد.
وی گفت: این موتورسیکلت با توجه به ویژگی های منحصر به فرد (سرعت و شتاب بالا ) موفق شد در مسابقات ملی طراحی دانشگاه های سراسر کشور رتبه اول را کسب کند.همچنین این موتورسیکلت در پیش آزمون مسابقات ملی طراحی ماشین با موضوع طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی که 25 مرداد ماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، رتبه اول را کسب کرد.
به گفته وی موتورسیکلت برقی پاراکس در رده اسپورت قرار دارد و دارای سرعت و شتاب بالایی است.
طراحی و ساخت موتور سیکلت برقی پاراکس توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین انجام شده است .
تاریخ : جمعه 92/6/1 | 11:9 صبح | نویسنده : | نظرات ()
گروهی از محققان «موسسه پیشرفته علم و فناوری» (KAIST) کره اخیرا با ارائه خودروی الکتریکی فشرده و تاشو، راهکاری مناسب برای حل مشکلات ترافیکی شهری ارائه دادهاند.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جستجوی چندین ساعته برای یافتن مکانی جهت پارککردن در یک مرکز خرید شلوغ یا گرفتارشدن در ترافیک با خودروهایی که مقادیر بزرگی دیاکسیدکربن منتشر میکنند، برای ساکنان شهری صحنههای بسیار آشنایی است.
وسیلهنقلیه تاشوی ابداعی را میتوان به عنوان خودرویی شخصی برای کاهش فضای مورد نیاز پارککردن یا بخشی از سیستم حملونقل عمومی برای اتصال مسیرهای حملونقل اصلی در درون شهرها به کار برد.
«این-سو سوه»، دانشیار «مدرسه حملونقل سبز» KAIST و تیم تحقیقاتیاش نمونه اولیه خودروی الکتریکی خود به نام Armadillo-T را معرفی کردهاند که طراحی آن بر اساس حیوان گورکن بومی امریکای جنوبی صورت گرفته است. این حیوان، پستانداری با پوسته زرهی محکم است.
سیستم ارائهشده مشخصه حفاظتی مجزای رولشدن به شکل یک توپ را هنگام رویارویی با خطر از جانب شکارچیان تقلید میکند.
درست مانند گورگنها که خود را در درون پوسته مخفی میکنند، Armadillo-T بدنه عقبی خود را تا میکند و اندازه اولیه 2.8 متری را به نصف (1.65 متری) تقلیل میدهد.
خودرو مزبور یک سیستم تمام الکتریکی چهار چرخ با دو صندلی و چهار موتور موجود در درون چرخهاست.
چون موتورها در درون چرخها تعبیه شدهاند و بسته باتری لیتیم-یون با ظرفیت 13.6 کیلوواتی بر روی قسمت جلو تعبیه شده است، زمانی که خودرو تا میشود، باتری و موتورها مجبور به تغییر وضعیتشان نیستند.
این موضوع نه تنها کارایی انرژی را بهینه میکند، بلکه ثبات و فضای لازم برای رانندگان و مسافران را ارائه میدهد.
هنگامی که این وسیله نقلیه سبک و کوچک تا میشود، فقط یک سوم فضای پارکینگ پنج متری (اندازه پارکینگ استاندارد در کره) را اشغال میکند.
با کنترل از راه دور توسط گوشی هوشمند، وسیله مزبور میتواند 360 درجه بچرخد و وضعیت مناسب رانندگان برای پارککردن خودرو، حتی در فضای نامعمول پارکینگ (گوشه ساختمان) را افزایش دهد.
علاوه بر کاربردهای شهری، نواحی توریستی یا ساختمانهای بزرگ میتوانند مثالهای دیگری از استفاده این خودرو باشند.
سامانه جدید از ویژگیهای هوشمند نیز برخوردار است و دوربینهای نصبشده در درون آن نیاز به آینههای جانبی را حذف کرده، توانایی راننده برای مشاهده طرف راست و چپ را افزایش داده و بنابراین نقاط کور را کاهش میدهد.
با یک گوشی هوشمند راننده میتواند Armadillo-T را کنترل کند و امکان کنترل از راه دور تاشو را داشته باشد.
این سیستم دارای سرعت بیشینه 60 کیلومتر در ساعت بوده و با سرعت شارژ 10 دقیقهای میتواند تا مسافت 100 کیلومتر را طی کند.
تاریخ : جمعه 92/6/1 | 11:7 صبح | نویسنده : | نظرات ()
به گزارش روز دوشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری دیلی میل، یک یخچال فریزر معمولی به طور متوسط حدود 322 کیلووات ساعت انرژی در سال مصرف می کند، این در حالی است که گوشی های آیفون سالانه حدود 361 کیلووات ساعت انرژی مصرف می کنند.
مقدار قابل توجهی از این انرژی برای به کار انداختن مرکز داده های قدرت بیسیم صرف می شود. همچنین مقداری از آن نیز برای شارژ باتری گوشی مصرف می شود.
نخستین بار مقاله ای که توسط یک شرکت مشاوره سرمایه گذاری در فناوری گروه برق و دیجیتال منتشر شد، پرده از این موضوع برداشت.
در این مقاله همچنین آمده است سیستم های ارتباطی در جهان 1500 تراوات ساعت انرژی مصرف می کنند که این میزان 10 درصد از کل انرژی جهانی و برابر با کل مصرف برق دنیا در سال 1985 است.( هر تراوات ساعت برابر با یک تریلیون وات ساعت انرژی است.)
یک تراوات ساعت انرژی می تواند حدود 90 هزار خانه را به مدت یک سال روشن کند.
براساس مستندات این گزارش، دستگاه های الکترونیکی با سرعت زیادی هوشمند می شوند و اکنون ترافیک اینترنتی در یک ساعت در کل دنیا با کل ترافیک سالانه اینترنت در سال 2000 میلادی برابری می کند.
بر اساس آمار سازمان های بین المللی محیط زیستی، شرکت اپل یکی از بزرگترین مصرف کنندگان انرژی در جهان است و بخش عمده ای از انرژی مصرف شده توسط گوشی های این شرکت یعنی حدود 55 درصد از زغال سنگ تهیه می شود.
تا زمانی که زغال سنگ ارزان ترین منبع انرژی در جهان است، بیشتر از منابع دیگر انرژی مورد استفاده قرار می گیرد و در نتیجه نقش بسیار مهمی در گرم شدن کره زمین ایفا خواهد کرد.
تاریخ : دوشنبه 92/5/28 | 7:58 عصر | نویسنده : | نظرات ()
تاریخ : یکشنبه 92/5/27 | 8:15 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
تاریخ : یکشنبه 92/5/27 | 8:6 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
تاریخ : یکشنبه 92/5/27 | 8:4 عصر | نویسنده : ریحانه کریمیان | نظرات ()
فضاپیمای «وویجر1» یک سال پیش از منظومه شمسی خارج شده است؟
دانشمندان دانشگاههای مریلند و بوستون بر این ادعا هستند که فضاپیمای وویجر 1 بیش از یکسال قبل از منظومه شمسی خارج و وارد فضای میان ستارهای شده است.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این در حالیست که ناسا معتقد است این فضاپیما هنوز در یک منطقه انتقال تقریبا ناشناخته بین حوزه نفوذ خورشید و سایر کهکشان قرار دارد.
وویجر 1 که به همراه خود پیامهای زمینی را بر روی یک صفحه گرامافون با روکش طلا داشته، تاکنون بیشتر از تمام اجسام ساخت دست بشر از زمین دور شده است.
ماموریت کنونی آن در کنار فضاپیمای وویجر 2 کشف بیرونیترین لبه منطقه نفوذ خورشید و ورای آن است.
اکنون دانشمندان مریلند و بوستون اظهار کردهاند که این فضاپیما اولین اکتشافات کهکشان راه شیری در خارج از منطقه تاثیر خورشید را آغاز کرده است. اگرچه گزارش ناسا در مقایسه چنین نتیجهگیری کرده که وویجر 1 هنوز در مرزهای نهایی منظومه شمسی است.
این محققان مدلی از لبه خارجی هلیوسفر را ساختهاند که نشان میدهد وویجر 1 در حقیقت کمی بیشتر از یکسال قبل وارد فضای میان ستارهای شده است.
مشکل اینجاست که دانشمندان دقیقا نمیدانند این فضاپیما چه مسافتی را باید طی کند تا به فضای میان ستارهای برسد.
در واقعیت، هیچ مرز مشخصی وجود ندارد که محدوده منظومه شمسی در فاصله 17.7 میلیارد کیلومتری را تعریف کند.
منطقه هلیوسفر تقریبا به عنوان منطقهای از فضا که تحت تاثیر میدان مغناطیسی و ذرات باردار خورشیدی قرار داشته، شناخته شده است.
در خارج از هلیوسفر، فضای میانستارهای پر از ماده ستارگان دیگر و میدان مغناطیسی حاضر در منطقه نزدیک کهکشان راهشیری است.
طبق خرد متعارف، دانشمندان زمانی خواهند دانست که وویجر از این مرز اسرارآمیز رد شده که دیگر ذرات خورشیدی را ندیده و ذرات کهکشانی را مشاهده کنند.
همچنین جهت غالب میدان مغناطیسی محلی با تغییراتی روبرو خواهد شد.
مشکل اینجاست که ناسا بر این باور است که جهت میدانهای مغناطیسی در حباب خورشیدی در یک الگوی مختلف جهتی نسبت به میدانهای موجود در فضای میانستارهای حرکت میکنند.
دانشگاه مریلند استدلال کرده که میدانهای مغناطیسی داخل و خارج حباب خورشیدی در یک جهت مشابه هستند.
به ادعای این دانشمندان، از این رو منطقهای وجود داشته که حباب خورشیدی و فضای میانستارهای در آن همپوشانی دارد و در نتیجه حدود منظومه شمسی نزدیکتر بوده و وویجر تاکنون از آن گذشته است.
فضاپیماهای وویجر 1 و 2 که در سال 1977 به فضا ارسال شده بودند، با استفاده از طیف گسترده تجهیزات خود به ارائه دادههای علمی میپردازند و از نیروی کافی برای اجرایی ماندن تا سال 2020 برخوردارند.
تاریخ : یکشنبه 92/5/27 | 6:9 عصر | نویسنده : | نظرات ()
خودروی پرنده Terrafugia Transition نخستین پروازهای عمومی خود را در نمایشگاهی در ویسکونسین به رخ همگان کشید.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم شرکت امریکایی Terrafugia دو نمایش پرواز 20 دقیقهای را هدایت کرد و همچنین با تاشدن بالهای سیستم ابداعی خود به طوری که مانند یک خودرو میتوانست رانده شود، هنرنمایی کرد.
سازمان هوایی فدرال ایالات متحده (FAA)، سامانه جدید را در ردیف هواپیمای ورزشی سبک قرار داده اما این سیستم یک وسیله نقلیه جادهای نیز هست.
از لحاظ تکنیکی، فناوری مزبور مانند هواپیمای راهوار که قادر به حمل یک راننده/خلبان و یک مسافر است، نیست و شرکت سازنده از این سیستم به عنوان شیوهای برای خلبانهای خصوصی نام برد تا "آخرین مایل" را بین فرودگاه کوچک و مقصدشان بدون استفاده از تاکسی طی کنند.
این خودروی پرنده طی هفت سال گذشته تحت توسعه بوده و در یک سال گذشته نیز پرواز آزمایشی خود را از سر گذرانده، اما سال جاری اصلاحاتی متحمل شد.
نمایشهای پرواز Terrafugia شامل پرواز بر فراز مرکز نمایش، تبدیلشدن از یک هواپیما به خودرو و حرکت در طول خط پرواز بود.
بهای سامانه پروازی، 279 هزار دلار اعلام شده است.
انتهای پیام
تاریخ : یکشنبه 92/5/27 | 12:58 عصر | نویسنده : | نظرات ()
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ محققان با برطرف کردن ساختار نانو به ساخت سیم های ابررسانایی پرداختند.
تاریخ : شنبه 92/5/26 | 12:0 صبح | نویسنده : | نظرات ()